Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК “Укргазвидобування” збільшила видобуток газу на 33 млн. куб. м, нафти з конденсатом – на 9.9 тис. т
Автор: Станислав Власенко      Дата: 09.04.2004 08:45


     Дочірня компанія “Укргазвидобування”, що є основним видобувником природного газу та газового конденсату у складі НАК “Нафтогаз України”, продовжує реалізовувати комплексну програму збільшення видобування вуглеводнів в Україні.
     
     Так, станом на 1 квітня 2004 року Компанія видобула 3,6 млрд.м3 природного газу, що на 33 млн.м3 перевищує аналогічний показник минулого року. Зокрема, газопромислове управління “Шебелинкагазвидобування” видобуло 1,5 млрд.м3 природного газу, ГПУ “Полтавагазвидобування” – 1,2 млрд.м3 природного газу, ГПУ “Харківгазвидобування” - 439 млн.м3 природного газу, ГПУ “Львівгазвидобування” - 306 млн.м3 природного газу.
     
     Водночас зростає видобуток газового конденсату і нафти. У січні-березні 2004 року ДК “Укргазвидобування” видобула 175,2 тис. тонн газового конденсату та 23,7 тис. тонн нафти. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року ці показники збільшилися відповідно на 7,7 та 2,2 тис. тонн.
     
     Завдяки проведеній Компанією роботі обсяги пошуково-розвідувального та експлуатаційного буріння за підсумками 1-го кварталу 2004 року у порівнянні з попереднім роком збільшилися на 855 метрів. Так, проходка в експлуатаційному бурінні склала 21,4 тис. метрів, в розвідувальному – 42,9 тис. метрів. Компанією підключено 9 газових та 1 нафтова свердловина при 6 запланованих. Щодобовий додатковий видобуток газу складає 160 тис. м3 , та 10 тонн газового конденсату та нафти.
     
     Пріоритетом виробничої політики Компанії і надалі залишатиметься пошук та відкриття нових покладів вуглеводнів з метою прирощення запасів газу та розширення видобувної бази України.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2700 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 986
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика