Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Великодній ярмарок Черкащини
Автор: Станислав Власенко      Дата: 09.04.2004 08:45


     8-9 квітня 2004 року у м. Київ, у палаці мистецтв “Український Дім” відбувся Великодній ярмарок Черкащини, ініціатором та організатором його проведення виступає обласна державна адміністрація.
     Учасниками передсвяткового заходу стали підприємств харчової та переробної промисловості області, облспоживспілка. До Великоднього столу киян Черкащина пропонує широкий асортимент продовольчих товарів:
     - святкові паски, хлібобулочні вироби
     - м’ясні та ковбасні вироби
     - кондитерську продукцію
     - сири
     - рибну продукцію.
     До організації ярмарку залучена Черкаська торгово-промислова палата.
     В художньому оформленні експозиції активну участь взяла заслужений художник України, голова творчої майстерні “Арта” Олександра Теліженко. Окрасою заходу стала художньо-театралізована композиція за участю митців області.
     Урочисту місію відкриття ярмарку та привітання її учасників і гостей від імені обласної державної адміністрації, обласної ради та всієї Черкащини надано голові облдержадміністрації Вадиму Льошенку.
     Напередодні заходу голова ОДА зазначив, що дана подія це продовження низки інших подій, присвячених 50-річчю утворення Черкаської області, до якого черкащани готувалася заздалегідь і прийшли із значними здобутками і звершеннями. Зокрема, економіка регіону, як і вся українська, впевнено набирає висоту. За минулий рік випуск промислової продукції збільшився на 28 відсотків, більш повно залучаються виробничі потужності, удосконалюються зв’язки та технології в умовах ринкових відносин, створюється конкурентна продукція та освоюються принципово нові її види.
     Навіть минулого складного сільськогосподарського року Черкащина увійшла в число провідних сільськогосподарських областей – законодавців аграрної політики України, є надія, що нинішній рік для селян буде успішнішим.
     Про масштабність перетворень свідчить хоча б те, що в даний час область здійснює торговельні операції з дев’яносто п’ятьма країнами світу.
      Провідне місце у загальному обсязі промислової продукції належить харчовій галузі, питома вага якої становить понад сорок три відсотки.
     Якість продукції, виробленої на підприємствах Черкащини, відповідає світовим стандартам. Свідчення цього – підсумки недавно проведеного в державі конкурсу “100 кращих товарів України”, учасниками якого стали 23 підприємства області, в тому числі 8 – харчових, які представили 14 видів продукції. Серед лауреатів конкурсу – ЗАТ “Юрія”, ВАТ ”Жашківський маслозавод”, ТОВ “Світ ласощів”. Переможцем стало ТОВ “Золотоніський лікеро-горілчаний завод “Златогор”.
     Доброю якістю славиться продукція провідних підприємств харчової промисловості області, зокрема, й представлена на Великодньому ярмарку підприємствами обласного дочірнього підприємства ДАК “Хліб України”, облспоживспілки, відкритого акціонерного товариства Черкаський, Смілянський, Ватутінський хлібокомбінати, ВАТ ”Уманьхліб”, ВАТ ”Іркліївський маслосирзавод”, ТОВ ”Черкаська продовольча компанія” та іншими.
     Черкащани вдячні колективу Палацу мистецтв “Український дім” за допомогу в організації Великоднього ярмарку, всім киянам та гостям столиці, що завітають на нього.
      За матеріалами Прес-службу Черкаської облдержадміністрації


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1965 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 981
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика