Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” газифікує нові селища у Чернігівській та Донецькій областях
Автор: Станислав Власенко      Дата: 02.03.2004 14:30


     24 лютого 2004 року Правління НАК “Нафтогаз України” ухвалило рішення про будівництво газопроводу та автоматичної газорозподільної станції (АГРС) у с. Черешеньки на Чернігівщині та газифікацію сіл Краснолиманського та Ясинуватського районів Донецької області. ДК “Укртрансгаз” доручено виступити замовником будівництва газопроводу-відводу до с. Черешеньки; ВАТ “Донецькоблгаз” – будівництва об’єктів газифікації смт Дробишево Краснолиманського району та с. Веселе Ясинуватського району на Донеччині.
     
     Загальна вартість будівництва об’єктів газифікації у Донецькій області складає більше 3,0 млн. грн. Будівництво газопроводу та АГРС у с. Черешенькі на Чернігівщині дозволить забезпечити природним газом школу-інтернат для дітей сиріт та найближчим часом газифікувати ще 8 населених пунктів області.
     
     Газифікація населених пунктів у Чернігівській та Донецькій областях фінансуватиметься за рахунок коштів НАК “Нафтогаз України”.
     
     Довідка: У 2004 році підприємства НАК “Нафтогаз України” продовжують газифікацію населених пунктів. У січні 2004 року завершено будівництво газопроводу Ковель – промвузел Рівне. Протягом року планується побудувати газопровід до м. Судак, ввести в експлуатацію першу чергу газопроводу до Білгород-Дністровського, газифікувати низку населених пунктів Дніпропетровської, Хмельницької, Тернопільської областей та АР Крим.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2455 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 912
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика