Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

“Нафтогаз України” визначив напрямки співпраці із Львівською областю у 2004 році
Автор: Станислав Власенко      Дата: 02.03.2004 14:31


     27 лютого у м. Львів відбулося спільне засідання Правління НАК “Нафтогаз України” та Колегії Львівської обласної державної адміністрації. За підсумками засідання ухвалено Рішення, яке визначає основні напрямки співпраці Компанії та області у 2004 році.
     
     Рішення передбачає активізацію робіт з освоєння ресурсів нафти та газу підприємствами НАК “Нафтогаз України” та участь Компанії у будівництві об’єктів соціальної інфраструктури Львівської області. Підписи під Рішенням поставили Голова правління НАК “Нафтогаз України” Юрій Бойко та голова Львівської обласної державної адміністрації Олександр Сендега.
     
     Рішенням ухвалено основні показники обсягів робіт підприємств НАК "Нафтогаз України" на Львівщині у 2004 році. Заплановано, що обсяги сейсморозвідувальних досліджень складуть 445.0 км, пошуково-розвідувального буріння - 25.1 тис. м, видобутку газу - 1 233.8 млн. м3, видобутку нафти з конденсатом - 101.0 тис. тонн. Також затверджено узгоджений перелік та обсяги участі підприємств Компанії у розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів Львівської області на загальну суму 11 млн. грн.
     
     НАК “Нафтогаз України” також планує продовжити співпрацю з Львівською обласною державною адміністрацією у сфері постачання матеріально-технічних ресурсів, яка спрямована на ефективне використання промислового потенціалу області. Профільні підприємства Львівщини й надалі отримуватимуть інформацію щодо потреб у продукції та обладнанні, які використовуються для забезпечення виробничих потреб підприємств Компанії.
     
     В свою чергу, Львівська обласна державна адміністрація зобов’язалась сприяти підприємствам НАК "Нафтогаз України" у вирішенні питань, пов'язаних з наданням у землекористування ділянок, призначених для будівництва свердловин, облаштування родовищ та отриманням підприємствами Компанії спеціальних дозволів (ліцензій) на користування надрами. Управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації взяло на себе зобов’язання сприяти запровадженню позитивного досвіду роботи ДП “Газ-тепло” в області та забезпечити разом з райдержадміністраціями та міськвиконкомами повноту розрахунків теплопостачальними організаціями за спожитий природний газ та послуги з його транспортування.
     
     Як зазначив Голова правління НАК “Нафтогаз України” Юрій Бойко: “Ефективне співробітництво з регіональною владою є запорукою успішного виконання виробничих програм Компанії”. З свого боку, керівник Львівської обласної адміністрації Олександр Сендега високо оцінив допомогу “Нафтогазу України” у вирішенні соціальних проблем регіону.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2562 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 908
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика