Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК “Укргазвидобування” збільшила виконання соціальної програми в 2003 році на 12%
Автор: Станислав Власенко      Дата: 15.02.2004 12:48


     Протягом 2003 року ДК “Укргазвидобування” НАК “Нафтогаз України” поряд з виконанням основних виробничих планів і завдань постійно приділяла увагу питанням соціального розвитку в колективах підприємств Компанії та регіонів своєї присутності. Про це повідомив заступник генерального директора ДК “Укргазвидобування” Богдан Малярчук.
     
     На ці цілі в 2003 році Компанією направлено 22 млн.грн., що на 12 % більше ніж в 2002 р. (19,4 млн.грн.)
     
     Відповідно до програм розвитку паливно-енергетичного комплексу, підписаних НАК “Нафтогаз України” і обласними ОДА Львівської, Харківської та Полтавської областей в розвиток соціальної інфраструктури обласних районів Компанією інвестовано понад 12 млн.грн. Зокрема, Харківську область профінансовано в розмірі 5,3 млн.грн., Полтавську – 4,4 млн.грн., Львівську – 1,9 млн.грн.
     
      Крім того, дочірньою компанією “Укргазвидобування” вищезгаданим областям постійно надається благодійна допомога, яка у 2003 році становила біля 8 млн.грн.
     
     Не менш важливим напрямком соціальної політики є питання забезпечення працівників Компанії житлом. Для цього на підприємствах ведеться житлове будівництво, виділяються кошти для пайової участі у спорудженні житла, проводиться робота з вирішення житлових питань шляхом придбання квартир у населених пунктах, де будівництво житла з економічних причин невигідне.
     
     В 2003 році в експлуатацію введено 5239 кв.м. загальної житлової площі. В тому числі 47 квартирний житловий будинок в смт. Лохвиця Полтавської області,
     житловий будинок в м. Полтава на 30 квартир, 2-х квартирний житловий будинок садибного типу в підсобному господарстві “Бондарка”, 8-ми квартирний житловий будинок в смт. Червоний Донецьк. Всього за 2003 рік за рахунок ДК “Укргазвидобування” збудовано 87 квартир.
     
      Водночас, для оздоровлення працівників та їх дітей протягом року надавались путівки до санаторіїв і лікувальних пансіонатів, будинків і баз відпочинку.
     
      За 2003 рік відпочило та оздоровилось 3,7 тис. працівника та 2,5тис. дітей працівників ДК “Укргазвидобування”. Загальні витрати на санаторно-курортне лікування та оздоровлення працівників та членів їх сімей склали 11 млн.грн.
     
     
     В перспективі на 2004 рік ДК “Укргазвидобування” планує надання фінансової допомоги Луганській області, а також всебічну фінансову підтримку Харківської області в розмірі 11,5 млн.грн., Полтавської області – 10,4 та Львівської – 6 млн.грн.
     
      Як зазначив Богдан Малярчук - “нарощування матеріальної бази, реконструкція виробничих підприємств, суворий режим економії енергії, а відтак збільшення видобутку всіх видів енергоресурсів в 2004 році надасть економічне підґрунтя для втілення соціальних програм, зокрема, будівництва шкіл, лікарень автодоріг, газифікації населених пунктів, а також поліпшення життєвого рівня працівників Компанії”.
     
     Довідка: До структури ДК “Укргазвидобування” входять ГПУ (газопромислове управління) “Шебелинкагазвидобування”, ГПУ “Полтавагазвидобування”, ГПУ “Харківгазвидобування”, ГПУ “Львівгазвидобування”, Управління з переробки газу та газового конденсату, бурове управління “Укрбургаз”, газорятувальна протифонтанна частина “ЛІКВО”, Український науково-дослідний інститутприродних газів “УкрНДІгаз”, Геофізичне управління “Укргазпромгеофізика”. В компанії працює понад 21 тис. чол.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2792 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 868
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика