Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Укртранснафта вітає ратифікацію Угоди про співробітництво з реалізації проекту інтеграції нафтопроводів “Дружба” та “Адрія”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 07.02.2004 09:50


     ВАТ “Укртранснафта” вітає ратифікацію Верховною Радою Закону „Про ратифікацію Угоди про співробітництво з реалізації проекту інтеграції нафтопроводів “Дружба” та “Адрія”.
     Метою підписання Угоди було створення нового транс’європейського маршруту транспортування нафти з родовищ Російської Федерації до хорватського глибоководного порту Омішаль. Додатковий гарантований обсяг транспортування нафти на першому етапі становитиме 5 мільйонів тонн на рік з послідовним збільшенням перекачки до 10, а згодом і 15 мільйонів тонн нафти на рік.
     Додатковий щорічний дохід ВАТ “Укртранснафта” від реалізації лише першого етапу проекту дорівнюватиме 122,8 млн. грн. Компанія впевнена, що таке значне збільшення доходів від експлуатації нафтотранспортної системи, що перебуває у власності держави, приведе до суттєвого зростання бюджетних надходжень та покращить інвестиційні можливості Компанії.
     ВАТ “Укртранснафта” переконана, що ратифікація Угоди про співробітництво з реалізації проекту інтеграції нафтопроводів “Дружба” та “Адрія” сприятиме зміцненню міжнародного іміджу України, як держави, яка послідовно і прагматично відстоює свої економічні інтереси.
     Угода, що передбачає інтеграцію нафтопроводів “Дружба” та “Адрія”, була підписана 16 грудня 2002 р. у Загребі (Хорватія) урядами шістьох країн-учасниць: Російської Федерації, Білорусі, України, Словаччини, Угорщини та Хорватії.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2939 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 865
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика