Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК „Газ України” уклала договір про постачання газу із АЕК „Київенерго”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 22.01.2004 08:57


     Дочірня компанія „Газ України” уклала договір з енергетичною компанією АЕК „Київенерго” про постачання природного газу для виробництва тепла у 2004 році.
     
     За підсумками оперативних та вчасно проведених переговорів між Компанією і „Київенерго” було досягнуто взаємовигідної домовленості з ряду принципових питань. До таких належить положення про ціну і часткову передоплату енергетичною компанією Києва природного газу, що надходить від ДК „Газ України”, для виробництва електроенергії.
     
     Угодою передбачено штрафні санкції, а також можливість одностороннього розриву договору з боку Компанії. До такого кроку „Газ України” може вдаватися у випадку неоплати спожитого палива АЕК „Київенерго” протягом двох місяців. Керівництво „Київенерго” із розумінням поставилося до позиції Компанії, яка таким чином захищає державні інтереси. Договір відповідає положенням Господарського та Цивільного Кодексів, які вступили у дію з початку року.
     
     „Процес підписання договору з „Київенерго” можна вважати класичним. Ми сіли за „круглий стіл”, обговорили всі конфліктні питання, досягнули консенсусу щодо них і підписали договір, – повідомив заступник голови Ради директорів ДК „Газ України” І. Варга. – Ми сподіваємося, що решта споживачів у максимально стислий термін доопрацюють та укладуть аналогічні договори з Компанією”.
     
      Станом на 19 січня 2004 року ДК „Газ України” уклала договори зі всіма промисловими підприємствами і понад 80% теплокомуненерго України, що свідчить про відповідальне ставлення цих категорій споживачів до співробітництва з Компанією. Проблемною категорією споживачів виявилися лише енергогенеруючі підприємства Мінпаливенерго, які наразі не уклали жодного договору на постачання природного газу.
     
     ДК „Газ України” планувала ще до початку 2004 року завершити договірну кампанію з енергогенеруючими підприємствами. З цією метою юридичний департамент Компанії розпочав укладення договорів у листопаді 2003 року. Відповідальність за зрив договірної кампанії повністю покладається на підприємства Міністерства палива та енергетики. У разі якщо енергогенеруючі підприємства в стислі строки не укладуть договори з ДК “Газ України”, газопостачання генерації буде припинено.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2519 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 835
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика