Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Культуру надо насаждать! Даже силой... Иначе нас всех ждет крах. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Підприємства НАК “Нафтогаз України” не маютьзаборгованості по заробітній платі
Автор: Станислав Власенко      Дата: 22.01.2004 08:57


     Станом на 15 січня 2004 року всі підприємства, що входять до структури НАК “Нафтогаз України” своєчасно та у повному обсязі виплатили заробітну плату співробітникам Компанії. Починаючи з 1999 року, середньомісячна заробітна плата по підприємствах НАК “Нафтогаз України” виросла майже в 2 рази і складає 967,7 гривень. Лише у 2003 році зростання зарплати склало 25%.
     
     Протягом 2002-2003 року Компанія повністю погасила заборгованість по заробітній платі, що виникла у минулі роки. На початку січня 2004 року була ліквідована поточна заборгованість із виплати заробітної плати працівникам відкритих акціонерних товариств з газопостачання та газифікації, які не є структурними підрозділами компанії, проте входять до вертикально інтегрованої структури НАК “Нафтогаз України”. Станом на 15 січня борг, що виник у листопаді 2003 року у розмірі 1,3 млн. грн., повністю погашений.
     
     “Нафтогаз України” активно впроваджує соціальні програми. У 2002-2003 році Компанія взяла на себе фінансування оздоровлення працівників та їх сімей, надавала матеріальну допомогу пенсіонерам, благодійну та спонсорську допомогу школам і дошкільним установам, лікувальним закладам, бібліотекам.
     
     Сьогодні в системі НАК “Нафтогаз України” працює 164 тис. робітників, які регулярно отримують заробітну плату. Керівництво НАК “Нафтогаз України” вважає своєчасну і повну виплату заробітної плати співробітникам компанії невід’ємним елементом соціально орієнтованої стратегії розвитку Компанії. В 2004 році заплановане подальше зростання заробітної плати працівників “Нафтогазу України”.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2654 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 834
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика