Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Нет ничего ценнее во вселенной, чем мысли и чувства. © Кир Булычев

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Енергетична політика України : між «хочу» і «можу»
Автор: Сергей Любченко      Дата: 20.10.2012 21:35


     
     Енергетична політика України : між «хочу» і «можу»
     У Києві відбулася презентація огляду енергетичної політики України. Для цього в столичному «Ітерконтиненталі» зібралися не лише вітчизняні енергетики і представники вугільної промисловості, а й відомі європейські політики, дипломати і промисловці.
     Найближчим часом буде затверджено енергетичну стратегію України до 2030 року, - пообіцяв учасникам презентації міністр енергетики і вугільної промисловості України Юрій Бойко. Мета стратегії – більш ніж шляхетна. Це потрібно націй економіці для отримання світового досвіду і для отримання нових технологій, вважає керівник стратегічного міністерства. Юрій Бойко переконаний, що для України вкрай важливо співпрацювати з міжнародним енергетичним агентством. «Ті питання, які відображені у вашому рапорті, будуть використані в стратегії. Ми впевнені, що стратегія буде затверджена найближчим часом і стане нашим планом дій для досягнення енергонезалежності України", - наголосив керівник міністерства.
     В свою чергу посол Європейського союзу в Україні Ян Томбінській заявив, що українському енергетичному ринку потрібний баланс між попитом і пропозицією. Адже це, на думку дипломата, обов»язково поліпшить енергобезпеку України. Водночас Ян Томбінській погодився, що Україна зробила важливий крок на шляху реформування енергетичної стратегії.
     "Україна готова реформувати енергосектор. Я вірю, що реформи, які вимагаються від України, допоможуть промисловості стати конкурентноздатною", - підкреслив посол ЄС, додавши, що Європейський Союз готовий підтримувати Україну в цьому реформуванні.
     Сергій Любченко
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 2470 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 7837
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика