Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любое государство это неизбежно возникающая структура социальных паразитов ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Україна і Японії налагоджують дієву співпрацю у сфері розслідування картелів
Автор: Сергей Любченко      Дата: 31.08.2012 14:01


     Україна і Японії налагоджують дієву співпрацю у сфері розслідування картелів
     В рамках робочого візиту в Україну експерти Комісії справедливої торгівлі Японії, а саме заступник начальника Відділу розслідувань Кацутосі Катаока та головний слідчий програми пом’якшення відповідальності за вчинення антиконкурентних змов Бюро розслідувань Ацусі Конно взяли участь у роботі круглого столу «Актуальні питання розслідування картелів в Україні і Японії». Цей круглий стіл за участю керівників Антимонопольного комітету України організували і провели «Centralex Events» та «Аsters».
     Під час роботи круглого столу Кацутосі Катаока представив його учасникам організаційну структуру Комісії справедливої торгівлі Японії. Зокрема, як зазначив доповідач, до структури Комісії, яку він очолює, входять 4 уповноважених, 799 працівників центрального апарату та територіальні відділення. Найчисельнішим структурним підрозділом Комісії є Бюро розслідувань.
     Крім того, розглядалося питання вдосконалення правозастосовної практики відносно картелів в Японії. З цією темою виступив Ацусі Конно, детально розповівши про процедуру розслідувань картелів, участь у таких беруть від 100 до 200 співробітників Комісії.
     Окрему увагу було зосереджено на презентації програми пом’якшення відповідальності в Японії за участь в картелі. Відповідно до цієї програми компанія, яка перша повідомила Комісію про участь в картелі, звільняється від відповідальності, в тому числі кримінальної.
     "Ринкова економіка Японії має велику історію, тому досвід цієї держави для України є важливим. Сподіваємося, що наші колеги допомагатимуть нам та підтримуватимуть Україну на міжнародному рівні", – підкреслив голова Комітету Василь Цушко.
     Як зазначив під час проведення круглого столу перший заступник голови Комітету Рафаель Кузьмін, відомство враховуватиме досвід Японії в сфері захисту конкуренції під час розробки довгострокової Програми розвитку конкуренції в Україні.
     Сергій Любченко
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 3132 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 7726
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика