Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Україна та Пакистан активізують співробітництвоу нафтогазовій галузі
Автор: Станислав Власенко      Дата: 04.12.2003 08:49


     Сьогодні розпочався офіційний візит в Україну Федерального міністра нафти і природних ресурсів Республіки Пакистан Ноуаріза Шакур Хана. До складу пакистанської делегації також входить керуючий директор компанії Oli & Gas Development Company Наджам Кемаль Хайдер, інші офіційні особи та представники компаній. Приймаючою організацією з української сторони визначено НАК “Нафтогаз України”.
     
     Візит пакистанської делегації проходить у відповідь на поїздку представників “Нафтогазу України” в Пакистан 4-7 серпня поточного року. Під час серпневої поїздки делегація “Нафтогазу” провела зустрічі у профільних міністерствах, з представниками Азіатського банку реконструкції та розвитку, а також керівництвом провідних нафтогазових підприємств країни.
     
     В свою чергу, керівництво нафтогазової галузі Пакистану приїхало ознайомитися з виробничо-технологічним потенціалом України у галузі видобутку та транспортування вуглеводнів, машинобудуванні, інжинірингу та трубній промисловості.
     
     У ході двосторонніх зустрічей обговорюватимуться питання можливої участі українських інжинірингових та будівельних організацій, а також підприємств машинобудівної та трубної галузей у спорудженні магістральних газопроводів на території Пакистану.
     
     Серед інших перспективних напрямків співпраці можна виділити створення спільних підприємств у галузі проектування, будівництва та обслуговування нафто- та газопроводів; підготовку кваліфікованого персоналу; переоснащення частини енергетичних та промислових об’єктів Пакистану під використання природного газу.
     
     Пакистан зацікавлений у використанні досвіду України в організації безперебійного постачання газу в періоди пікових навантажень, в першу чергу шляхом будівництва підземних сховищ. Особливий інтерес викликає можлива участь українських підприємств і насамперед “Нафтогазу України” у будівництві Трансафганського газопроводу через територію Пакистану.
     
     У ході візиту в Україну заплановано зустрічі п. Н.Ш. Хана у Мінпромполітики, Мінпаливенерго, МЗС та Мінекоресурсів. У п’ятницю для членів пакистанської делегації буде проведено офіційну презентацію НАК “Нафтогаз України”.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2112 оценки: 3 от 1
© Свидетельство о публикации № 724
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика