Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК „Газ України” підвела підсумки першого місяця опалювального сезону 2003-04 рр.
Автор: Станислав Власенко      Дата: 25.11.2003 18:30


     Дочірня компанія „Газ України”, що входить до складу НАК “Нафтогаз України”, провела аналіз розрахунків за природний газ протягом першого місяця опалювального сезону 2003-04 років.
     
     Середній рівень розрахунків ТКЕ станом на 18 листопада (без врахування заборгованості підприємств, які уклали договори з ДП „Газ-тепло”) склав 71 %. Більшість підприємств теплової генерації стабільно оплачують більше половини спожитого газу. Найкращий рівень оплати та своєчасні розрахунки за спожиті обсяги палива зафіксовано у АР Крим (91%), Одеській (86%), Хмельницькій (81%), Черкаській (81%), Полтавській (81%) та Львівській (80%) областях. В той же час споживачі Херсонської та Закарпатської областей оплачують відповідно 18% та 34% вартості природного газу, що призводить до регулярних обмежень газопостачання у цих регіонах.
     
     ДК “Газ України” відстежує ситуацію в областях, що були визначені проблемними за підсумками наради у Кабінеті Міністрів України наприкінці жовтня. Динаміка розрахунків споживачів природного газу в цих регіонах свідчить лише про незначні позитивні зрушення. З 1 по 18 листопада 2003 року середній показник погашення заборгованості та рівень поточної оплати за спожитий природний газ підприємств теплокомуненерго збільшився у Кіровоградській області лише на 4%, Миколаївській - на 3%, Житомирській, Луганській та Херсонській - на 2%, Харківській та Закарпатській областях - на 1%. Тому Компанія вживатиме жорстких заходів для нормалізації розрахунків з місцевими підприємствами ТКЕ.
     
     „Компанія буде дотримуватися своїх зобов’язань щодо забезпечення паливом соціально незахищених верств населення”, - наголосив Голова Ради директорів ДК „Газ України” Володимир Якубенко. - “Проте газопостачання у повному обсязі можливе лише за умови стопроцентної сплати вартості природного газу всіма категоріями споживачів”.
     
     Довідка: В ході наради у Кабінеті Міністрів України 31 жовтня рівень оплати за спожитий газ у Житомирській, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській, Луганській, Закарпатській, Чернігівській і Харківській областях було визнано незадовільним. Для виправлення кризової ситуації і недопущення спаду темпів розрахунків за газ Кабінет Міністрів зобов’язав голів обласних державних адміністрацій перелічених областей вжити невідкладних заходів щодо усунення недоліків, в тому числі терміново забезпечити підготовку і проходження опалення житла та соціальних об’єктів, а також підвищення рівнів розрахунків за газ.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2845 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 721
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика