Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК „Газ України” поставлятиме природний газ ТКЕ за умови його повної оплати
Автор: Станислав Власенко      Дата: 15.11.2003 08:53


     ДК „Газ України” поставлятиме природний газ підприємствам теплокомуненерго лише за умови 100% оплати поточних поставок палива та погашення заборгованості, що виникла у 2003 році.
     
      В опалювальному сезоні 2003-04 рр. Компанія встановлюватиме підприємствам теплокомуненерго (ТКЕ) подекадні ліміти газу в залежності від рівня їхніх розрахунків за попередню декаду. Виходячи з цього принципу, в першій декаді листопада 2003 року тепловикам поставлено 250 млн. м3 газу. В другій декаді місяця обсяг поставленого газу підприємствам теплової енергетики буде збільшено до 350 млн. м3. Загалом в листопаді поточного року ДК „Газ України” планує поставити ТКЕ 1,2 млрд. м3 природного газу.
     
     Станом на 12 листопада заборгованість підприємств ТКЕ за спожитий, проте не оплачений у 2003 році природний газ склала 428,9 млн. гривень, а рівень оплати дорівнює 65%. В нинішньому році ця категорія споживачів спожила 7,8 млрд.м3 природного газу загальною вартістю 1,23 млрд. грн. Серед найбільших неплатників – Херсонська, Закарпатська, Донецька та Рівненська області. Заборгованість за газ, спожитий у 2003 році погашатиметься згідно з протоколами, підписаними до початку опалювального сезону під час робочих поїздок керівництва ДК „Газ України” по областях України.
     
     Для більш ефективної роботи в напрямку припинення практики безоплатного споживання газу з боку теплової генерації, цього року було створено дочірнє підприємство „Газ-Тепло”, яке взяло в управління близько 50 підприємств теплокомуненерго в різних регіонах України. Умови постачання та оплати природного газу є однаковими для всіх підприємств ТКЕ.
     
     „Наша позиція була і залишається твердою: в повному обсязі газ буде поставлений лише тим підприємствам теплокомуненерго, які будуть чітко розраховуватися за попередні борги та забезпечать 100% оплату поточних поставок газу, – заявив заступник Голови Ради директорів Іван Варга.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2599 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 710
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика