Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Kyiv Hi-Fi Show 2003
Автор: Станислав Власенко      Дата: 10.11.2003 20:13


     30 жовтня в новому виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" проходила друга міжнародна виставка Hi-Fi, Hi-End апаратури та домашнього кінотеатру Kyiv Hi-Fi Show 2003.
      У виставці брали участь більше 40 компаній, що представляють техніку всесвітньо відомих торгових марок від апаратури економ-класу до безкомпромісного за якістю High-End. Експозиція виставки Kyiv Hi-Fi Show 2003 презентує різноманітну Hi-Fi та Hi-End апаратуру, домашні кінотеатри, системи супутникового телебачення, цифрові технології запису і відтворення звуку, автомобільну аудіо- і відеоелектроніку, ліцензійні аудіо- та відеозаписи, інтегровані системи управління "інтелектуальним домом", а також послуги із проектування та оформлення інтер'єрів домашніх кінотеатрів.
      Kyiv Hi-Fi Show зустрічає гостей вдруге, але абсолютно по-новому: минулорічний готельний формат змінено на новий виставковий центр "КиївЕкспоПлаза", найбільший та найсучасніший в Україні. Для демонстрації можливостей високоякісної апаратури організатори виставки спроектували та побудували більше 20 так званих акустичних боксів, де характеристики звучання максимально наближені до умов житлових приміщень.
     Вперше у межах виставки Kyiv Hi-Fi Show 2003 організована експозиція "Автомобільна аудіо-, відеоелектроніка". Особливо ця новинка зацікавить автолюбителів. Відвідувачі виставки зможуть оцінити якість апаратури безпосередньо в салонах автомобілів.
     Виставку Kyiv Hi-Fi Show 2003 супроводжує унікальна програма заходів, що включає презентації, семінари та конференції. Журнал "What Hi-Fi? Звук и видео" виступив організатором конференції "Нові формати звуковідтворення: SACD и DVD-Audio. За та проти". Всі, хто цікавиться методами тестування у тестових лабораторіях, зможуть прийняти участь у семінарі "What Hi-Fi? Звук та Відео: таємниці тестової лабораторії". Також до програми виставки включено презентації нової аудіо- та відеотехніки, семінари, присвячені професійним проблемам. Розміщення програми заходів на сайті http://hi-fi.euroindex.ua дозволило відвідувачам заздалегідь спланувати свій час.
     Виставка Kyiv Hi-Fi Show 2003 привернула увагу фахівців із різних країн світу: Німеччини, Голландії, Данії, Франції, США та інших. Вони візьмуть участь у прес-конференції, а також проведуть тематичні семінари в межах програми виставки.
     В перший день роботи виставка Kyiv Hi-Fi Show 2003 відкрита лише для фахівців. В інші дні експозицію зможуть відвідати усі бажаючі.
     Інформаційними партнерами виставки Kyiv Hi-Fi Show 2003 виступили спеціалізований журнал "What Hi-Fi? Звук и видео", радіостанція "Ностальжи", музичний телеканал "М1" та онлайн-партнер із Росії hi-fi.ru. Оргкомітет висловлює подяку всім своїм партнерам за інформаційну підтримку у період підготовки виставки.
     Виставка Kyiv Hi-Fi Show 2003 демонструє об'єктивну картину ринку високоякісної споживчої електроніки в Україні, презентує новинки, які щойно з'явилися на світовому ринку, а також є місцем, де споживачі зможуть порівняти техніку від різних виробників та зробити виважений вибір. Водночас виставка є професійним святом, місцем зустрічі еліти українського бізнесу.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2065 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 701
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика