Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

БЕЗПЕКА 2003
Автор: Станислав Власенко      Дата: 10.11.2003 20:13


     З 28 жовтня у новому виставковому центрі „КиївЕкспоПлаза” проходила восьма спеціалізована виставка БЕЗПЕКА 2003. Організаторами цієї головної спеціалізованої виставки року є Національна академія наук України, Міністерство внутрішніх справ України, Служба безпеки України, Державна митна служба України, Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. Упорядниками виставки є компанія «Євроіндекс» та Експоцентр «Наука» НАН України.
     У виставці брали участь понад 80 установ, підприємств та організацій, які представляють свої розробки, продукцію і послуги за наступними напрямками: охоронні системи, пожежне обладнання, системи захисту інформації, інженерно-технічні засоби захисту, банківське обладнання, послуги у сфері безпеки та інше. На виставці традиційно представлені стенди Департаменту спеціальних телекомунікаційних систем та захисту інформації СБУ, Державної служби охорони при МВС України, інші управління та установи Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної митної служби України, а також найбільших недержавних підприємств, що працюють у сфері безпеки: Басис-Україна, Безпека, ВЕНБЕСТ, ЕПОС, Іста﷓Сітал, ОПТА, Охоронні Системи, Поллі-Техніка, Ромсат, СЕНК, СИТЕС-Сек’юріті, ТРАНСЕКСПО, Укр-Інвест-Консалтинг та інші.
     На виставці було представлено близько 220 торгових марок, серед яких продукція відомих світових та вітчизняних виробників, а також разробки науково-дослідницьких інстітутів України. Загальна площа виставки сягає понад 2 300 м2 .
     Другий рік поспіль на виставці „БЕЗПЕКА” була представлена спеціалізована експозиція „Управління об’єктом”, яка присвячена сучасним системам управління життєзабезпеченням і безпекою промислових, торговельних і комунальних об’єктів. Експозиція представляє комплексні рішення та окремі компоненти у цій сфері і буде корисною, в першу чергу, представникам проектних організацій, інженерам та технічним директорам підприємств. Відвідувачі матимуть можливість не тільки ознайомитись з експозицією, яку представляють понад 35 фірм, а і прийняти участь у конференції „Управління об’єктом: від інтелектуального котеджу та окремих офісних приміщень до інтелектуальних споруд”.
      Ділова програма виставки „БЕЗПЕКА 2003” включала також українсько-російську конференцію ”Концептуальні моделі регулювання комплексного забезпечення безпеки”, тематичні семінари, які проходитимуть протягом усієї роботи виставки, та презентації нових розробок і продукції. Слід зауважити, що виставкові заходи проходять не тільки у конференц-залах, а й безпосередньо на стендах учасників. Така активність учасників дозволила відвідувачам одночасно прослухати семінари, ознайомитись з представленою продукцією та побачити її в роботі.
     На виставці проводилася обов’язкова реєстрація відвідувачів, що надасть можливість провести незалежний аудит кількості відвідувачів за методикою Міжнародного виставкового союзу CENTREX. Технічну підтримку на реєстраційних стендах надає компанія „ Версія”.
     Виставка БЕЗПЕКА 2003 повною мірою представляє український ринок засобів безпеки, надає унікальну можливість для створення особистого контакту виробника із споживачем, поширює спеціальні знання з питань забезпечення безпеки і є одним із ефективних засобів для розвитку вітчизняних науково-технічних розробок, встановлення плідного співробітництва з передовими світовими виробниками сучасних систем і технологій. Національна спеціалізована виставка БЕЗПЕКА наочно демонструє економічний, науково-технічний і оборонний потенціал України, сприяє зміцненню правопорядку, підвищенню рівня безпеки як підприємств, так і громадян України, а отже, стабільному розвитку суспільства та держави в цілому.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2270 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 700
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика