Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Заява ВАТ “Укртранснафта”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 26.10.2003 14:02


     22 жовтня 2003 р. о 13.51 Українською агенцією новин УНІАН було оприлюднено інформацію щодо окремих аспектів діяльності ВАТ „Укртранснафта” та її генерального директора С. Василенка, з посиланням на інтерв’ю секретаря Посольства США в Україні Мішель ДАСТІН-ван РАЙН. Зокрема було зазначено, що „... генеральний директор „Укртранснафти” Станіслав Василенко підтримує інтереси російської компанії ТНК, і навіть чинив перешкоди переговорам з Chevron-Texaco в Лондоні”.
     На адресу Компанії 24 жовтня 2003 р. надійшов лист з Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, підписаний радником Посольства з економічних питань пані Нішею Квост, наступного змісту.
     „ Шановний пане Василенку!
     Дозвольте висловити свій жаль з приводу можливого невірного враження, що могло виникнути в результаті повідомлення УНІАН, опублікованого в середу. Сподіваюся, що Ви вже бачили вчорашню заяву Посольства про нашу позицію.
     Вказане повідомлення не відображає ні позиції Посольства, ні особистої думки пані Дастін-ван Райн. Всі її коментарі були неофіційними і не призначалися для публікації.
     Посольство жалкує, що репортер опублікував повідомлення, витягнувши ці ремарки з контекту і поєднавши їх з інформацією із інших повідомлень у пресі таким чином, який міг некоректно висвітлювати Укртранснафту, та виражає співчуття з приводу незручностей, які це могло спричинити для Вашої компанії.
     Як Вам відомо, уряд США твердо підтримує використання нафтопроводу „Одеса-Броди” для транспортування каспійської нафти в Центральну Європу і тісно співпрацює з ВАТ „Укртранснафта” в цьому напрямку. Ми сподіваємося на продовження цієї цінної співпраці.
     З повагою, Ніша Куост, радник з економічних питань”.
     У зв’язку з вищевикладеним ВАТ „Укртранснафта” заявляє, що Компанія була прикро вражена непорозумінням, яке виникло у зв’язку із повідомленням Українського незалежного інформаційного агентства. На нашу думку, воно стало наслідком надмірного ажіотажу, штучно створеного навколо ситуації з використанням нафтопроводу „Одеса-Броди” та Морського нафтового терміналу „Південний”, який навряд чи позитивно впливає на прийняття Кабінетом Міністрів України контруктивного рішення.
     ВАТ „Укртранснафта” звертається до усіх осіб, які так чи інакше причетні до обговорення проблематики цього проекту, з проханням бути максимально виваженими та коректними у своїх висловлюваннях та коментарах, з тим, щоб у майбутньому унеможливити виникнення такого роду прикрих випадків.
     
     За інформацією Прес-служби ВАТ „Укртранснафта”
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2934 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 690
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика