Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Сергій Буров : Наше завдання – зробити тюрми відкритими!
Автор: Сергей Любченко      Дата: 27.01.2012 11:23


     Сергій Буров : Наше завдання – зробити тюрми відкритими!
     Якщо українські в"язниці будуть більш відкритими для громадських організацій, є шанс, що за колючим дротом життя ув»язнених суттєво поліпшиться, - сказав під час проведення конференції «Навчання правам людини в пенітенціарній системі України» координатор програми «Розуміємо права людини» Сергій Буров.
     Він наголосив, що конференцію організували і провели громадська організація «Молодіжна альтернатива», м. Чернігів в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» (www.edu.helsinki.org.ua) за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».
     - Я глибоко переконаний, що в»язні українських пенітенціарних закладів мають велику потребу у правовій інформації, - наголосив Сергій Буров. Так само така інформація потрібна і для представників в»язичної системи, які б посади вони не обіймали. Для того, щоб наші слова наповнилися реальним змістом, нами було створено навчальний фільм «Взаємовідносини пенітенціарного персоналу і засуджених. Вимоги, стандарти перспективи…». Над фільмом плідно працювали представники громадської організації «Молодіжна альтернатива спільно з Державною пенітенціарною службою України ».
     - А ще в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» було започатковано і надруковано навчально-методичний посібник до фільму для персоналу Державної пенітенціарної служби України, та науково-методичний посібник для проведення занять в системі службової підготовки «Права людини в діяльності органів і установ виконання покарань», - наголосив Сергій Буров.
     - Нарешті треба зрозуміти : про права ув»язнених треба говорити постійно, - наголосив координатор програми «Розуміємо права людини». – Адже і за колючим дротом людина повинна залишатися людиною. І наше завдання – допомогти їх стати на шлях виправлення і не втратити людську гідність.
     Сергій Любченко
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 3636 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 6896
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика