Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК “Газ України” зменшила газопостачанняАЕК “Київенерго” до мінімального рівня
Автор: Станислав Власенко      Дата: 22.10.2003 09:07


     Дочірня компанія “Газ України” НАК “Нафтогаз України” обмежила поставки природного газу АЕК “Київенерго” до 6 млн. м3 на добу, що складає мінімальний рівень, необхідний для нормальної роботи теплових електростанцій.
     
     Поновлення газопостачання у повному обсязі буде здійснено лише після сплати АЕК “Київенерго” значної частини заборгованості. ДК “Газ України” не підвищуватиме ліміти поставок газу столичній генерації під обіцянки сплатити борги найближчим часом.
     
     Обмеження газопостачання не вплине на нормальну роботу АЕК “Київенерго”, оскільки енергогенеруюча компанія зможе компенсувати нестачу природного газу запасами мазуту, сформованими та оплаченими протягом поточного року.
     
     
     Довідка: 15 жовтня ДК “Газ України” через несплату поточної заборгованості та боргів 2002 року скоротила газопостачання АЕК “Київенерго” з 15 до 11 млн. м3 на добу.
     
     17 жовтня керівництво АЕК “Київенерго” пообіцяло погасити заборгованість за поставлений, проте не оплачений у 2002 році природний газ на суму 50,7 млн. грн. до 24 жовтня, проте ДК “Газ України” відмовилась підвищувати ліміти поставок газу до надходження реальних коштів та погашення більшої частини боргу 2002-03 років.
     
     Станом на 17 жовтня борг АЕК “Київенерго” за спожитий з початку року природний газ становив 45,6 млн. гривень, або понад 10% від поставленого їй газу. Загальна заборгованість АЕК “Київенерго” перед ДК “Газ України” склала 96 млн. гривень.
     
     ДК “Газ України” неодноразово попереджала енергогенеруючі компанії про можливість обмеження газопостачання у разі неплатежів за газ. Компанія продовжуватиме практику обмеження газопостачання споживачам, що невчасно або неповністю розраховуються за газ.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2509 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 685
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика