Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

“Нафтогаз України” та Національна Нафтова Корпорація Лівії підписали меморандум про співробітництво
Автор: Станислав Власенко      Дата: 21.10.2003 12:14


     14 жовтня, у присутності Президента України Леоніда Кучми та Лідера Лівійської революції Муаммара Каддафі відбулося урочисте підписання “Меморандуму про співробітництво між НАК “Нафтогаз України” та Національною Нафтовою Корпорацією (NOC) Лівії в нафтогазовій сфері”. Документ підписали голова правління “Нафтогазу України” Юрій Бойко та президент NOC доктор Абд Ель-Хафіз Злітні.
     
     Меморандум є рамковим міжурядовим документом, що визначає умови співпраці національних нафтогазових компаній України та Лівії на міждержавному рівні. Його ухвалення відкриває шлях до переговорів щодо умов комерційних контрактів між “Нафтогазом” та NOC.
     
     На початку вересня “Нафтогаз України” отримав запрошення відвідати “кімнату даних” Національної Нафтової Корпорації. В результаті аналізу наданої геологічної інформації, “Нафтогаз“ відібрав для подальшого вивчення дані щодо 72-х блоків, перспективних на нафту і газ. У ході подальшого опрацювання інформації Компанія зупинилася на 9 блоках, по яких лівійській стороні був відісланий запит на додаткову інформацію.
     
     17-20 жовтня, з метою отримання додаткових даних, Тріполі відвідають співробітники геологічних служб “Нафтогазу”. Компанія розраховує остаточно визначити 4 блоки за підсумками аналізу розширеної геологічної інформації в термін до 25 жовтня.
     
     В термін до кінця листопада “Нафтогаз” планує підготувати бізнес-план розробки кожного з чотирьох відібраних блоків та надати їх на розгляд лівійської сторони. Після розгляду бізнес-плану уповноваженими органами Лівійської Джамахірії, “Нафтогаз” та NOC розпочнуть переговори щодо умов комерційних контрактів на базі законодавства про розподіл продукції. Планується, що на першому етапі проекту інвестиції “Нафтогазу” у пошук та розробку нафтових родовищ в Лівії складуть близька $100 млн.
     
     “Ми надзвичайно задоволені швидким розвитком Лівійського проекту компанії, – підкреслив голова правління “Нафтогазу” Юрій Бойко. – В об’єднанні можливостей “Нафтогазу України” та NOC закладено величезний економічний потенціал. Наше завдання – якнайшвидше перетворити його на додаткову вартість в інтересах як України, так і Лівії”.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2498 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 680
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика