Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Альтернатива лжи не другая ложь, другого размера и другой формы, а истина. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Марія Ліванос Каттауї хто вона?
Автор: Станислав Власенко      Дата: 08.09.2003 19:01


     Марія Ліванос Каттауї
     Генеральний секретар Міжнародної Торгової Палати (МТП) (біографічна довідка)
     Марія Ліванос Каттауї була обрана Генеральним секретарем МТП у липні 1996 рок-v. II першочерговим завданням було зміцнення громадського іміджу МТП як Світової організації бізнесу і перетворення її на більш рішучого прихильника і виразника бізнесу у стосунках з міжнародними організаціями та урядами. Під її керівництвом МТП провела три світових конгреси - у Шанхаї, Будапешті і Денвері. Лідери політичної і ділової еліти з усього світу, які беруть в них участь, використовують конгреси МТП як слушну нагоду для вироблення сучасної точки зору на роль бізнесу у світі.
     Пані Марія Ліванос Каттауї виявила свою ефективність у встановлен:-'і більш щільного глобального партнерства між МТП і Організацією Об'єднаних Націй. Результатом такого партнерства став більш суттєвий внесок бізнесу в економічну діяльність ООН, що започаткувало виникнення міцного союзу між державним и приватним сектором і, відповідно, надало поштовх пожвавленню ділової активності у найбідніших країнах.
     Пані Марія Ліванос Каттауї наполегливо працювала у напрямку піднесення ролі світового бізнесу у глобальній економіці. Вона поставила МТП в авангарді вироблення політики щодо торгівлі та інвестицій, захисту інтелектуальної власності, розвитку інформаційного суспільства, а також інших, життєво важливих для бізнесу питань.
     Вона також була безпосередньо причетною до передачі ноу-хау та досвіду бізнесу у розпорядження країн, що розвиваються, стосовно залучення прямих іноземних інвестицій і сприяла мобілізації підтримки міжнародного бізнесу програми ,,НооЄ Партнерство для розвитку Африки". Пані Каттауї е автором чисельних статей у світових ЗМІ на те,\гу нагальної потреби більшої відкритості ринків промислозо розвинених країн для продукції країн, шо розвиваються.
     З 197" по 1996 pp. пані Каттауї працювала для Всесвітнього економічного форуму у Женеві. Вона відіграла вирішальну роль у розвиткові Фундації як унікального партнерства лідерів. Вона відповідала за підготовку та проведення загальновідомого щорічного самміту у Давосі. її було обрано членом Президії, а врешті - керуючим директором.
     Вона є членом правління та дорадчих рад Центру стратегічних та міжнародних досліджень (Вашингтон), Східно-Західного Інституту (Нью Норк). ЕліотськоЇ Вишої школи міжнародних справ (Університет Джорджа Вашингтона). Інституту міжнародної освіти (Нью Йорк), Фундації міжнародної молоді (Балтімор). Лондонського симфонічного оркестру і Шуліхської школи бізнесу. Університет Йорка (Торонто). Вона обіймає посаду віце-президента Міжнародної кризсзої групи (Брюссель),
     Пані Каттауї, громадянка Швейцарії, народилася у Греції, здобула освіту У Сполучених Штатах. Вона з відзнакою закінчила Гарвардський університет. На початку своєї кар'єри вона зайімолася письменництвом і науковими дослідженнями, працювала редактором робочої групи , з випуску Британської Енциклопедії і з видавництвом Тайм-Лайф Букс. Вона працювала також видавничим за наймем, письменницею, готувала промови та писала статті.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2601 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 637
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика