Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

«Нафтогаз України» оптимізує корпоративну інвестиційну політику
Автор: Станислав Власенко      Дата: 27.08.2003 08:32


     6 серпня 2003 р. «Нафтогаз України» ухвалив рішення щодо оптимізації корпоративної інвестиційної політики. Наказом голови правління «Нафтогазу України» в Компанії створено Інвестиційний комітет, до функцій якого віднесені розробка і впровадження єдиних стандартів оцінки інвестиційних проектів Компанії, її дочірніх компаній і підприємств.
     Головними критеріями оцінки інвестиційних проектів Компанії визначені: рентабельність, період окупності, наявність політичних, економічних і майнових ризиків. На основі розроблених стандартів, Інвестиційний комітет буде визначати пріоритетність вкладень у напрямах діяльності Компанії.
     До сфери повноважень Комітету віднесені всі інвестиції та капіталовкладення усіх структурних підрозділів «Нафтогазу України». Створення єдиного центру інвестиційної політики дозволить Компанії концентрувати і перерозподіляти фінансові ресурси для реалізації пріоритетних проектів.
     Комітет буде також координувати і контролювати проведення тендерів на закупівлю матеріально-технічних ресурсів (МТР) для потреб «Нафтогазу України». Перший етап централізації закупівель МТР завершився восени 2002 року, коли було створено Внутрішньосистемну тендерну комісію, що взяла на себе розгляд пропозицій постачальників на основі конкуренції і проведення відповідних тендерів.
     Створення Комітету дозволить стимулювати інноваційну діяльність дочірніх компаній на принципах професіоналізму і відкритості, а також поліпшить якісний рівень підготовки документації.
     Впровадження гласних і прозорих критеріїв інвестування підвищить віддачу від капіталовкладень, скоротить термін окупності проектів, підвищить їх рентабельність і буде сприяти зміцненню інвестиційного портфеля Компанії.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2173 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 617
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика