Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любое государство это неизбежно возникающая структура социальных паразитов ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до


Автор: Станислав Власенко      Дата: 27.08.2003 08:32


     30 липня 2003 р. у с. Більче-Волиця на Львівщині відбулося спільне засідання правління "Нафтогазу України" та Львівської обласної державної адміністрації, на якому були визначені перспективи розвитку співпраці між Компанією та регіоном.
     В ході переговорів була досягнута домовленість про розробку протягом місяця програми довгострокового співробітництва Компанії та Львівської області до 2010 року та визначено пріоритетні напрямки розвитку взаємин на найближчий період. Зокрема, Юрій Бойко запропонував міським головам Львівщини спільне управління підприємствами комунальної теплоенергетики, що дозволить підвищити ефективність роботи місцевих ТКЕ та розібратися у реальних причинах несплати цією категорією споживачів за природний газ.
     Як зазначив голова правління "Нафтогазу" Юрій Бойко: "Ефективне співробітництво з регіональною владою є запорукою успішного виконання виробничих програм Компанії. Основна проблема, яка стоїть зараз перед галуззю - це недосконалість законодавчої бази, що ставить на порядок денний питання: чи залишиться Львівщина нафтогазовидобувним регіоном". Керівники підприємств "Нафтогазу України" відзначили режим сприяння Львівської ОДА у видачі Компанії ліцензій на розробку та експлуатацію нафтових та газових родовищ у регіоні.
     В той же час, покращення стану ресурсної бази області, більшість родовищ якої знаходяться на завершальній стадії розробки, вимагає введення диференційованої ставки рентної плати на видобуток нафти та газу, адже стабілізація та зростання видобутку у регіоні можливе тільки за рахунок збільшення обсягів буріння та введення в експлуатацію нових високопродуктивних свердловин, що вимагає значних обсягів капітальних вкладень.
     Львівська обласна виконавча влада, зі свого боку, зацікавлена, насамперед, у реалізації Рамкової угоди про співробітництво у сфері постачання матеріально-технічних ресурсів шляхом ефективного використання промислового потенціалу області. Профільні підприємства Львівщини виробляють продукцію та обладнання, які можуть використовуватися для забезпечення виробничих потреб підприємств НАК "Нафтогаз України", зокрема, долота для буріння, обладнання для ремонту та відновлення старих свердловин та універсальні бурові верстати.
     Керівник ОДА Олександр Сердега також високо оцінив допомогу "Нафтогазу України" у вирішенні соціальних проблем регіону. Зокрема, протягом найближчого року "Нафтогаз України" вкладе 6 млн. грн. у добудову другої черги Львівського онкологічного регіонального центру.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2956 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 610
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика