Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Хлібу – бути!
Автор: Сергей Любченко      Дата: 17.09.2010 10:32


     Хлібу – бути!
     У Києві відбулася міжнародна конференція «Ефективне управління великими аграрними компаніями». На запрошення керівників Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" (УКАБ), агентства «AgriEvent», Інституту аграрного розвитку в Центральній та Східній Європі (ІАМО) та Східного комітету німецької економіки за підтримки Федерального міністерства продовольства, сільського господарства та захисту прав споживачів ФРН до столиці України прибули провідні українські і зарубіжні фахівці в галузі АПК.
     Участь у конференції підтвердили такі компанії як:Індустріальна молочна компанія, Укррос, Укрзернопром Агро, Органік Сістемс / Агрофьюжн, Агросолюшнс, Мелітопольська черешня, Чиста криниця, Poettinger Україна, Toepfer Україна, ГЕА ВестфаліяСьордж Україна, METRO Cash & Carry Україна та багато інших.
     Серед тем, які обговорюватлимся на конференції, такі як: оптимальні моделі управління великими аграрними компаніями, динаміка розвитку аграрних холдингів, передумови інвестиційної привабливості, фактори підвищення ефективності господарювання та інші.
     Організатори події запропонували її учасникам обговорити поточні проблеми та можливі варіанти їх вирішення в широкому колі практиків, експертів і політичних діячів в рамках міжнародної конференції «Ефективне управління великими аграрними компаніями». Що й було зроблено.
      Учасникам конференції запам»яталися виступи професора Альфонса Бальманна, ІАМО, президента асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Алекса Ліссітси, професора Мартіна Оденінга, Університет ім. Гумбольдта, Берлін та інших.
     Всього у роботі взяли участь понад 100 представників великих аграрних компаній та агрохолдингів, близько 20 представників преси, 30 представників профільних державних структур, освітніх та наукових установ.
     Сергій Любченко
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 2583 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 5954
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика