Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Альтернатива лжи не другая ложь, другого размера и другой формы, а истина. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

“МОДНО БУТИ ЗДОРОВИМ!”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 15.07.2003 20:59


     Україна посідає одне з перших місць у Європі за темпами поширення ВІЛ-інфекції. Згідно з оцінками міжнародних експертів, до 1% дорослого населення країни інфіковано вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ). Молодь є особливо вразливою до ВІЛ-інфекції: більшість українців, які живуть з ВІЛ, – молодь віком 18–25 років. З огляду на небезпечність ситуації Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні та Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ, виступили з ініціативою організувати та провести акцію з профілактики ВІЛ/СНІД серед молоді.
     
     Акція ”Модно бути здоровим!” під гаслом „Не бійся жити – насолоджуйся безпечно!”, здійснювана за фінансової підтримки Агентства США з Міжнародного розвитку, має стати нечуваним досі в Україні прикладом об’єднання зусиль міжнародної громадськості, українських державних діячів, відомих виконавців, неурядового сектора та людей, які живуть з ВІЛ, у протистоянні епідемії. Мета акції – сприяти створенню в молоді України моди на безпечний стиль життя. Її буде досягнуто завдяки підвищенню рівня обізнаності української молоді щодо проблеми ВІЛ/СНІД та безпечної поведінки. Задля цього будуть запрошені зірки української естради, які можуть суттєво вплинути на ставлення молодих людей до власного здоров‘я, донести думку про доцільність більш безпечної поведінки та змінити упередженість українського суспільства щодо ВІЛ-інфекції, а також до людей, які живуть з ВІЛ/СНІД. Наші зусилля спрямовані на формування нової традиції – участі національної культурної та політичної еліти в благодійних акціях з метою подолання епідемії ВІЛ-інфекції в Україні.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2327 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 572
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика