Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК
Автор: Станислав Власенко      Дата: 13.07.2003 14:17


     У ході проведених 26 червня у Лондоні переговорів між НАК "Нафтогаз України" та німецьким банком West LB сторони узгодили загальні параметри нової Кредитної угоди обсягом $45 млн.
     
     Голова "Нафтогазу України" Юрій Бойко та директор West LB з товарних операцій у Центральній та Східній Європі Аня Фірке (Anja H. Vierke) підписали План дій (Term Sheet) по укладанню нової кредитної угоди між Компанією та Банком.
     
     Обсяг Кредитної угоди, яка укладається на рік, становить $45 млн., процентна ставка - LIBOR + 3.6%. При збереженні теперішньої ставки LIBOR, загальна процентна ставка за даним кредитом не перевищить 4.8% річних. Це найнижча ставка кредитування в історії українських запозичень.
     
     Угоду буде забезпечено експортними контрактами Компанії.
     
     "Нафтогаз України" активізує співробітництво з міжнародними фінансовими установами переслідуючи декілька цілей: скорочення витрат на кредитування; створення передумов для отримання кредитного рейтингу; підготовки до виходу на ринок корпоративних запозичень.
     
     
     Довідка: Перший кредит West LB обсягом $30 млн. був наданий Компанії на початку грудня минулого року. Виплата забезпечувалася надходженнями від експорту природнього газу у країни Центральної Європи.
     
     Кошти були використані Компанією на модернізацію ГТС та забезпечення наступних поставок природнього газу. В дійсний час кредит взагалі погашено.
     
     Кредитну угоду між "Нафтогазом України" та West LB було визнано "угодою року" авторитетним фінансовим виданням The Trade Finance Magazine. НАК "Нафтогаз України" стала першою серед українських компаній, операціям по запозиченню якої була надана досить висока експертна оцінка.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2784 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 552
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика