Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

“Нафтогаз України” шукає розробника фірмового стилю своїх АЗС
Автор: Станислав Власенко      Дата: 11.04.2003 09:01


     Виробничо-збутове підприємство “Нафтогаз” (дочірня компанія НАК “Нафтогаз України”) оголосило відкритий тендер по розробці фірмового стилю рекламно-інформаційного оформлення мережі АЗС. Заявки до участі у тендері приймаються до 16 години 16 квітня поточного року.
     
      Основними вимогами до учасників тендеру є досвід співробітництва з провідними нафтовими компаніями України та Росії, масштабного макетування АЗС, створення 3-вимірних ескізних проектів.
     
      Учасники також мають надати пропозиції щодо часткового фінансування проекту та підтверджені дані стосовно кількості робіт з розробки рекламно-інформаційного оздоблення АЗС.
     
      Довідка: Станом на початок квітня мережа фірмових АЗС “Нафтогазу України” налічувала 44 станції у Києві, Вінниці, Сумах, Миколаєві, Кіровограді, Івано-Франківську, Київській, Черкаській, Рівненській, Миколаївській та Херсонській областях.
     
     За договором комісії з ВЗП “Нафтогаз” у Києві та Київській області працюють “Слов”янська нафта”, ТОВ “Авакс”, ТОВ “Восток”; у Херсонській обл. – ТОВ “Нафтотрейдер”, у Івано-Франківській обл.. – СП “Тірос-Петроль”, у Миколаєві та Миколаївській обл. – ТОВ “Нафтотранспорт”, у Рівненьскій обл. – ТОВ “Журавлина”, у Кіровограді – ТОВ “Центр-Нафта”. ТОВ “Авітел” реалізує паливо на фірмових АЗС “Нафтогазу” на 9 заправках у Сумах, Умані та Вінниці.
     
     Через мережу фірмових АЗС реалізуються моторні палива виробництва Шебелинського ГПЗ, що є основним переробним підприємством у структурі Компанії. Завод виробляє високооктанові бензини А-92, А-95 та А-98 за технологією та на обладнанні американської компанії UOP і не застосовує в процесі їх виробництва добавки та присадки, що містять свинець.
     
     Голова правління “Нафтогазу України” Юрій Бойко оприлюднив наміри Компанії створити власну мережу фірмових АЗС у вересні 2002 року. Відкриття перших автозаправних станції у Київській області та Києві відбулося вже в листопаді минулого року.
     
     За даними Прес-центру НАК “Нафтогаз України”
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2980 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 503
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика