Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” повністю виконала
Автор: Станислав Власенко      Дата: 26.03.2003 18:18


     НАК ”Нафтогаз України” припинила нарощувати податкову заборгованість перед бюджетом України. За підсумками фінансово-господарської діяльності у січні 2003 року, НАК ”Нафтогаз України” нараховано 526.7 млн. грн. податків та зборів. Платежі Компанії склали 529.3 млн. грн. або 100.5% від нарахованого. За відповідний період минулого року ”Нафтогаз України” сплатив лише 473 млн. грн. податків, або на 56.3 млн. грн. менше.
     
     Балансування податкових зобов’язань та платежів НАК “Нафтогаз України” досягнуто за рахунок зменшення податкового тиску на Компанію шляхом приведення податкових нарахувань до реальних.
     
     Зокрема, Законом України “Про Державний бюджет України на 2003 рік” встановлено нульову ставку ПДВ на операції з реалізації природного газу, що імпортується за міждержавними угодами України. Таким чином, зобов’язання зі сплати ПДВ виникають у споживача газу, що закуповує його для власних потреб.
     
     Завдяки реалізації цього механізму, доходи державного бюджету не зменшуються, а “Нафтогазу України” не нараховуються податкові зобов’язання за газ, що був реалізований споживачам, але не оплачений.
     
     “Ми розпочали розчищення фінансового балансу Компанії, яке триватиме впродовж поточного року, – сказав голова правління “Нафтогазу України” Юрій Бойко. – Підтримка Парламенту дозволила вивести Компанію на повне виконання податкових завдань, при цьому сплачуючи більше ніж в попередні роки. Я сподіваюсь, що назва Компанії більше ніколи не асоціюватиметься з боргами перед державою”.
     
     
     За даними Прес-центру НАК “Нафтогаз України”
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2440 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 475
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика