Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Нет ничего ценнее во вселенной, чем мысли и чувства. © Кир Булычев

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Юрія Бойко обрано головою Спостережної ради
Автор: Станислав Власенко      Дата: 26.03.2003 18:18


     Збори акціонерів 21 березня поточного року обрали нового голову спостережної ради, - ним став Юрій Бойко. Це рішення підтримали понад 93% акціонерів Компанії.
     
      До складу нової Спостережної ради, ухваленого переважною більшістю голосів, увійшли також Микола Швець (голова Дніпропетровської облдержадміністрації), Михайло Кальченко (директор департаменту з питань нафтової та нафтопереробної промисловості Мінпаливенерго), Світлана Ледомська (заступник голови ФДМУ), Олександр Горбунов (керівник апарату міністра з питань економіки та євроінтеграції), Вадим Копилов (заступник голови ДПА України), Анатолій Балюк (радник Президента України).Крім того, до складу Спостережної ради обрані четверо представників “ПриватБанку”.
     
     “Моїм головним завданням на посаді керівника Спостережної ради буде збільшення ефективності компанії та добудова тих ланок, які необхідні ВАТ “Укрнафта” для завершення її вертикально-інтеграційного циклу, - сказав Юрій Бойко у своєму зверненні до зборів. – Я дякую акціонерам компанії за довіру і сподіваюся виправдати їхні очікування . Я також сподіваюся, що мій досвід управлінця буде корисним для “Укрнафти”, - відзначив новий голова Спостережної ради.
     
     Довідка: Юрій Бойко є головою правління НАК “Нафтобаз України” та небезпідставно вважається одним з кращих менеджерів нафтогазової галузі України.
      В 1999-2001 рр. керував Лисичанським НПЗ “ЛиНОС”. Завантаження нафтою за період перебування Юрія Бойко на посаді керівника зросло з 520 тис. тонн нафти в 1999 р. до 2,4 млн. в 200-му і 5 млн. тонн в 2001.
      Вже через місяць після призначення на АТ “Укртатнафта” (Кременчуцький НПЗ) у серпні 2001-го, Бойко добився збільшення постачання на завод у 3.5 разів, а до кінця року він повернув останньому державному НПЗ України звання лідера нафтопереробної промисловості країни.
      За освітою Юрій Бойко хімік-технолог та економіст, народився у Горлівці, а більшу частину життя присвятив хімічній промисловості, пропрацювавши з 1981 по 1999 рік на Рубежанському хімзаводі “Зоря”, де пройшов шлях від майстра до генерального директора.
      Юрію Бойко 43 роки. Одружений, ростить 4 дітей.
     
     
     За даними Прес-центру НАК “Нафтогаз України”
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2631 оценки: 1 от 1
© Свидетельство о публикации № 474
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика