Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Нет ничего ценнее во вселенной, чем мысли и чувства. © Кир Булычев

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Щодо проведення Загальних зборів акціонерів ЗАТ «УкрГаз-Енерго»
Автор: Станислав Власенко      Дата: 20.07.2008 22:24


     Національна акціонерна компанія (НАК) «Нафтогаз України» висловлює занепокоєння інформацією, що з’явилась у ряді інформаційних агентств з посиланням на акціонерів близьких до ЗАТ «УкрГаз-Енерго», з приводу можливого зриву проведення Загальних зборів акціонерів ЗАТ «УкрГаз-Енерго» (заплановані на 16.00 18 липня), з вини НАК «Нафтогаз України».
     Компанія наголошує, що всі передбачені законодавством процедури щодо підготовки проведення Зборів, були проведені вчасно та з додержанням вимог нормативних актів України. Однак, правління ЗАТ «УкрГаз-Енерго», всупереч положенням статуту ЗАТ, не підготувало та не надало можливості акціонерам ознайомитися з документами щодо порядку денного Зборів.
     НАК «Нафтогаз України», як акціонер, що володіє 50% статутного фонду ЗАТ «УкрГаз-Енерго», вкрай стурбована тим, що незважаючи на те, що пройшло майже половина 2008 року, правління ЗАТ, порушуючи норми законодавства не тільки не здійснює ніяких дій спрямованих на проведення зборів акціонерів, а й навпаки перешкоджає їх проведенню.
     Довідка: 1 квітня 2008 року Загальні збори акціонерів ЗАТ, яки мали відбутися за адресою офісу НАК «Нафтогаз України», також не відбулися із-зі неявки представника РОСУКРЕНЕРГО АГ.
     Окрім цього, весь процес супроводжувався звинуваченнями НАК «Нафтогаз України» з боку представників «УкрГаз-Енерго» в належній організації зборів. У той же час, ДКЦПФР не зафіксувало порушень процедури з боку НАК «Нафтогаз України».
     НАК «Нафтогаз України» наголошує, що непроведення заходу не дозволяє розподілити прибуток ЗАТ «УкрГаз-Енерго» за 2006-07 роки, затвердити головні цілі та напрямки роботи на 2008 рік, що завдає істотної шкоди розвитку ЗАТ «УкрГаз-Енерго», а також його акціонерам – компаніям НАК «Нафтогаз України» та РОСУКРЕНЕРГО АГ.
     Компанія висловлює сподівання, що керівництво ЗАТ «УкрГаз-Енерго» займе конструктивну позицію щодо проведення Загальних зборів акціонерів, що ґрунтуватиметься на нормах чинного законодавства України та загальновизнаних принципах корпоративного управління.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1194 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 4153
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика