Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Дні Текірова у Подільському районі
Автор: Станислав Власенко      Дата: 21.03.2008 15:42


     25 березня 2008 року о 17:00 годині в приміщенні Подільської районної у м. Києві державної адміністрації (Контрактова площа, 2) відбудеться проведення спільної творчої акції з метою представлення миротворчої ролі мистецтва під назвою «Дні Текірова у Подільському районі».
     У заході візьмуть участь голова Подільської районної у м. Києві державної адміністрації Євген Романенко, аташе з питань культури та інформації Посольства Турецької Республіки в Україні Ахмет Чанга, посол Республіки Туреччина в Україні Ер доган Ішджан, мер міста Текірова Юсуф Юрас та губернатор Кемера Седдар Явуз.
     Під час останньої зустрічі між сторонами було підписано угоду в галузі обміну культурно-туристичним досвідом та в галузі освіти між Подільським районом м. Києва та м. Текірова (Туреччина).
     Під час зустрічі Сторони будуть обговорювати подальшу співпрацю у чотирьох напрямках – туристичному, соціальному, освітянському та культурному. Зокрема, планується можливість організувати стажування в турецьких готелях студентів вищих навчальних закладів України туристичного спрямування, участь у міжнародних туристичних виставках, ярмарках, інформаційних турах, будуть обговорюватися питання щодо створення пілотного проекту відпочинку дітей та студентів на пільгових умовах в Туреччині. Також обговорюватиметься можливість обміном досвідом роботи у галузі перспективних педагогічних технологій, проведення міжнародних семінарів та конференцій; співпрацю з одним із краєзнавчих музеїв для організації виставок.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1734 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3935
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика