Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Главное чудо - то, что мы живем. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Бюджетна політика 2008-2009 років та середньострокова перспектива розвитку України
Автор: Станислав Власенко      Дата: 21.03.2008 01:53


     20 березня 2008 року в Києві проходив Фінансово-економічний форум ««Бюджетна політика 2008-2009 років та середньострокова перспектива розвитку України». Головна мета Форуму - аналіз цілей і завдань бюджетної політики у 2008-2009 роках, і визначення того, яким чином досягнення цих цілей відобразиться на житті громадян за 3-5 років. Організатор – Всеукраїнська громадська організація «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» (ІБСЕД).
     Під час Форуму обговорювалися питання, що стосуються соціальних аспектів бюджетної політики, необхідності структурних реформ як умови конкурентоспроможності української економіки, бюджетних механізмів регіонального розвитку, зокрема, в житлово-комунальній сфері, перспектив розвитку місцевих фінансів у 2008-2009 рр., інші .
     В роботі Фінансово-економічного форуму приймали участь керівництво Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства економіки України, Міністерства фінансів України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства України, Національного банку України, провідні експерти Інституту демографії та соціальних досліджень НАНУ, Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень, Представництва Світового банку в Україні, представники наукових кіл, міжнародного експертного середовища.
     Актуальність та вчасність обраної тематики зумовлена низкою політичних та економічних чинників. П’ятого березня поточного року Уряд схвалив Бюджетну декларацію на 2009 рік і тим самим офіційно розпочав процес Бюджету-2009. В той же час, Закон України «Про Державний бюджет України на 2008 рік» було прийнято у складних політичних умовах: було проведено дочасні парламентські вибори, сформовано новий уряд. Водночас, бюджетний процес 2008 року ведеться в умовах підвищення цін на енергоносії, значного зростання соціальних виплат, загрози рецесії світової економіки, завершення процесу приєднання України до Світової організації торгівлі. Це робить вкрай актуальним аналіз послідовності бюджетної політики та оцінку можливих наслідків для макроекономічного та соціального розвитку країни у середньостроковій перспективі.
     Завданням Форуму було вироблення консолідованої позиції його учасників та надання зацікавленим сторонам відповідних рекомендацій з державної політики.
     Всеукраїнська неурядова організація «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» працює в рамках гранту Проекту «Реформа місцевих бюджетів» за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1848 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3933
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика