Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” здійснила всі процедури, необхідні для формування балансу природного газу на січень 2008 року
Автор: Станислав Власенко      Дата: 26.01.2008 17:05


     Станом на 25 січня Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України”, відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України №57-р від 09.01.08 “Про затвердження прогнозного балансу надходження та розподілу природного газу на 2008 рік, здійснила всі процедури, необхідні для формування балансу природного газу на січень 2008 року.
     
     НАК “Нафтогаз України” протягом січня надала СП “УкрГазЕнерго” та ВАТ “Укрнафта” договори про закупівлю природного газу для подальшого постачання споживачам України.
     
     Відповідно до Закону України “Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти”, Компанія також подала заявку до Тендерної комісії щодо проведення процедури закупівлі природного газу у одного учасника, тобто, “УкрГазЕнерго”.
     
     Незважаючи на різке зниження температури повітря у першій декаді січня, НАК “Нафтогаз України” забезпечила безперебійне та безаварійне постачання газу споживачам. При цьому, за результатами січня поточного року прогнозне надходження імпортованого газу складе 4,7 млрд. куб. м. У порівнянні з аналогічним періодом 2006-07 рр. надходження імпортованого газу зменшилося приблизно на 1,0 млрд. куб. м.
     
     Довідка: У березні 2006 року СП “УкрГазЕнерго” отримало п’ятирічну ліцензію НКРЕ на реалізацію споживачам природного газу щорічним обсягом 5,04 млрд. куб. м за нерегульованим тарифом.
     
     СП “УкрГазЕнерго” є єдиним постачальником імпортного природного газу для споживачів України. Відповідно до балансу природного газу на 2008 рік, СП “УкрГазЕнерго” закупить 55 млрд. куб. м газу з ресурсів компанії “РосУкрЕнерго”.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1571 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3854
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика