Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Руководить - это значит не мешать хорошим людям работать. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “НАФТОГАЗ УКРАЇНИ” ВІДКРИЛА МЕРЕЖУ ФІРМОВИХ АЗС У КИЄВІ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 29.11.2002 10:19


     26 листопада 2002 р. НАК “Нафтогаз України” відкрила у столиці України три автозаправних станції, що належать до європейського класу за дизайном та рівнем обслуговування. Усі три станції входять до мережі “Торгового дому “Восток” у київському регіоні. До мережі “Нафтогазу України” увійшли дві станції “Барс” у Подільському районі Києва та АЗК “Укртатнафта” на Столичному шосе, 98. Таким чином, мережа АЗС, що працюють під брендом “Нафтогазу України” у столиці, зросла до 6 станцій.
     Урочистості з нагоди відкриття мережі фірмових АЗС “Нафтогазу України” відбулися на автозаправному комплексі станції “Барс” по вулиці Новокостянтинівській, 1-б. У церемонії взяли участь голова правління НАК “Нафтогаз України” Юрій Бойко, генеральний директор ВЗП “Нафтогаз” Сергій Хлюпін і керуючий мережею АЗС Торгового дому “Восток” у Київському регіоні Володимир Комишев.
     “Якість, причому не тільки пального, але й сервісу на станціях, залишається одним з головних критеріїв їх відбору для участі у нашій програмі, – повідомив директор ВЗП “Нафтогаз” Сергій Хлюпін. – Відкриття мережі автозаправних станцій “Нафтогазу України” стане виграшним у першу чергу для споживачів, які отримуватимуть нафтопродукти традиційно високої якості “з перших рук”.
     До кінця першого півріччя 2003 року “Нафтогаз України” планує повністю перейти на реалізацію нафтопродуктів виробництва Шебелинського ГПЗ, що входить до його структури, виключно через мережу фірмових автозаправних станцій, кількість яких перевищить 100 одиниць.
     “Значний резерв підвищення ефективності Компанії зосереджено у площині видобутку нафти та реалізації нафтопродуктів, – підкреслив голова правління “Нафтогазу України” Юрій Бойко. – Шляхом створення фірмової мережі АЗС та збільшення нафтовидобутку як в Україні, так і поза її межами, ми маємо намір значно збільшити вплив “Нафтогазу” на ринок нафтопродуктів України протягом найближчого року-двох”.
     Довідка: Голова правління “Нафтогазу України” Юрій Бойко оприлюднив наміри Компанії створити власну мережу фірмових АЗС у вересні 2002 року. Мережу реалізуватиме нафтопродукти Шебелинського ГПЗ, що входить до складу дочірньої компанії “Укргазвидобування”.
     Шебелинский ГПЗ виробляє високооктанові бензини А-92, А-95 та А-98 за технологією та на обладнанні американської компанії UOP і не застосовує в процесі їх виробництва добавки та присадки, що містять свинець
     За даними прес-центру НАК “Нафтогаз України


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2481 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 379
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика