Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК «Газ України» за борги відключила від газопостачання один з енергоблоків «Харківської ТЕЦ-5»
Автор: Станислав Власенко      Дата: 18.08.2007 17:43


     на виконання доручення ДК «Газ України» працівники ВАТ «Харківміськгаз», Державної інспекції з енергозбереження по Харківської області відключили від газопостачання один енергоблок ВАТ «Харківська ТЕЦ-5», що виробляє теплову енергію. ВАТ «Харківська ТЕЦ-5» здійснювала безоплатне газоспоживання, порушуючи власні договірні зобов’язання щодо стовідсоткової оплати за природний газ для виробництва теплової енергії, та продовжувало накопичувати заборгованість перед Компанією.
     
     Сума боргу ВАТ «Харківська ТЕЦ-5» перед ДК «Газ України» за газ з початку 2007 р. склала 24,4 млн. грн., рівень розрахунків - лише 68% (середній в Україні - 77%). ВАТ «Харківська ТЕЦ-5» провалило складений самими теплоенергетиками та погоджений місцевими органами влади графік погашення боргу у міжопалювальний період (рівень виконання графіка - 0%).
     
     Численні нагадування й застереження ДК «Газ України» щодо необхідності термінового проведення розрахунків за газ теплоенергетики ВАТ «Харківська ТЕЦ-5» було проігноровано. З метою припинення подальшого накопичення боргів ВАТ «Харківська ТЕЦ-5», Компанія відключила один енергоблок підприємства від газоспоживання.
     
     Підприємства ТКЕ Харківської області заборгували ДК «Газ України» у поточному році за газ понад 137,6 млн. грн., рівень розрахунків становить 69%. В той же час моніторинг ДК «Газ України» засвідчує, що рівень розрахунків населення з теплопостачальними підприємствами Харківщини становить 92%. Таким чином, різниця у розрахунках в ланцюжку «населення-теплоплостачальник» і «теплопостачальник-газопостачальник» складає 23%. ДК «Газ України» має вагомі підстави вважати, що близько 30 млн. грн., сплачених жителями Харківської області за гарячу воду і тепло, з незрозумілої причини не надійшли на рахунки Компанії.
     
     ДК «Газ України» наголошує, що всю відповідальність за погіршення якості комунальних послуг населенню регіону несуть керівники ВАТ «Харківська ТЕЦ-5» та місцевих органів влади.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 923 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3730
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика