Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” та CBM Oil підписали Меморандум про наміри щодо вивчення та розробки шельфу Чорного моря
Автор: Станислав Власенко      Дата: 18.08.2007 17:42


     НАК “Нафтогаз України” та британська CBM Oil підписали Меморандум про наміри щодо співробітництва з метою геологічного вивчення та дослідно-промислової розробки нафтогазоносних надр на шельфі Чорного моря. Підписи під Меморандумом поставили Голова правління НАК “Нафтогаз України” Євген Бакулін та Голова правління CBM Oil Майкл Берчелл.
     
     На першому етапі реалізації проекту компанія CBM Oil планує інвестувати $25-30 млн. у буріння розвідувальних свердловин на структурі Гордієвича, що знаходиться на шельфі західної частини півострова Крим. У разі виявлення запасів вуглеводнів Сторони розглянуть можливість створення спільного підприємства або укладення договору про спільну інвестиційну діяльність.
     
     Співпраця НАК “Нафтогаз України” та компанії CBM Oil щодо розробки української частини шельфу Чорного моря надасть можливість залучення сучасних технологій геологорозвідки та буріння. Фінансування проекту з боку іноземного інвестора сприятиме активізації освоєння Чорноморського шельфу та збільшенню видобутку вуглеводнів в Україні.
     
     Довідка: Компанія CBM Oil plc (Велика Британія) була заснована в 2004 році. Одним з пріоритетних напрямків компанії є спільна робота на території країн СНД.
     
     У даний час компанія активно веде переговори з Державною нафтовою компанією Азербайджанської Республіки (ДНКАР) щодо укладення угоди про пайовий розподіл прибутків по блоку чотирьох родовищ на шельфі Каспійського моря.
     
     У травні 2007 року голова правління CBM Oil Майкл Берчелл у Києві провів переговори з міністром палива та енергетики України Юрієм Бойком про можливість спільної діяльності із освоєння шельфу Чорного моря.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1853 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3728
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика