Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Руководить - это значит не мешать хорошим людям работать. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК «Газ України» відключила від газопостачання «Житомиртеплокомуненерго»
Автор: Станислав Власенко      Дата: 10.08.2007 00:20


     На виконання доручення ДК «Газ України» ВАТ «Житомиргаз» відключило від газопостачання 11 котелень теплопостачального підприємства «Житомир-теплокомуненерго». Дві котельні підприємства «Житомиртеплокомуненерго» продовжують виробляти теплову енергію для об’єктів соціальної сфери (медичних та дитячих установ). У разі негайного невжиття «Житомиртеплокомуненерго» заходів щодо стовідсоткового погашення заборгованості та недостатній оплаті поточного споживання газу ДК «Газ України» продовжить відключення цього підприємства від газоспоживання.
     
      Жорсткі заходи Компанії зумовлені незадовільним рівнем розрахунків «Житомиртеплокомуненерго» за спожитий у 2007 р. природний газ. Накопичений з початку 2007 р. борг за газ «Житомиртеплокомуненерго» перевищує 11 млн. грн. (рівень розрахунків – 76%), а за гарантійним листом-графіком погашення заборгованості у міжопалювальний період (погодженим місцевими органами влади) становить 41%. Сумарна заборгованість підприємства «Житомиртеплокомуненерго» перед ДК «Газ України» за 2006-2007 рр. складає 22,8 млн. грн.
     
      Через значну заборгованість «Житомиртеплокомуненерго», незадовільне виконання цим підприємством графіку погашення заборгованості у міжопалювальний період, з метою запобігання подальшого накопичення боргів, керуючись Порядком забезпечення споживачів природним газом, що передбачає його постачання лише за умови 100% оплати (Постанова КМ України від 27.12.2001 №1729), ДК «Газ України» надала доручення підприємству з газопостачання та газифікації «Житомиргаз» відключити від газопостачання цього теплопостачальника-боржника.
     
      ДК «Газ України» нагадує, що відповідальними за теплопостачання споживачів є місцеві органи влади. Саме від рівня їх діяльності в значній мірі залежить стан забезпечення споживачів тепловою енергією у міжопалювальний період та під час опалювального сезону 2007-2008 рр.
     
     Довідка: У міжопалювальний період від газопостачання було відключено 41 підприємство ТКЕ-боржник.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1875 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3712
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика