Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У червні 2007 року ДК “Укргазвидобування” ввела в експлуатацію 4 нові свердловини
Автор: Станислав Власенко      Дата: 30.07.2007 21:26


     У червні 2007 року ДК «Укргазвидобування» ввела в експлуатацію 4 нові свердловини, з них 2 газові і 2 нафтові. Одна газова свердловина введена ГПУ «Львівгазвидобування» на Бережницькому родовищі, ще одна газова свердловина введена ГПУ «Полтавагазвидобування» на Східно–Полтавському родовищі. По одній нафтовій свердловині введено ГПУ «Харківгазвидобування» на Перещепинському родовищі, та ГПУ «Полтавагазвидобування» на Зачепилівському родовищі.
     
     Всього у І півріччі 2007 року введено в експлуатацію 35 свердловин, з них 29 газових і 6 нафтових. ГПУ «Шебелинкагазвидобування» введено 13 газових свердловин, ГПУ «Полтавагазвидобування» - 11 свердловин (7 газових і 4 нафтових), ГПУ «Львівгазвидобування» - 7 газових свердловин і ГПУ «Харківгазвидобування» - 4 свердловини (2 газові і 2 нафтові).
     
     За шість місяців 2007 року з нововведених свердловин підприємствами Компанії видобуто 139,1 млн. куб. м. природного газу, що вдвічі більше ніж за відповідний період минулого року. Крім того, у І півріччі з нововведених свердловин видобуто 7,3 тис. т нафти і газового конденсату, це на 11% більше ніж за І півріччя минулого року.
     
     У І півріччі 2007 року Компанією було відкрито Веселогорівське газоконденсатне родовище у Луганській області. Також, з початку року ДК «Укргазвидобування» ввела в експлуатацію Лугівське, Комарівське та Стриганецьке газові родовища у Львівській області.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1645 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3702
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика