Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ПРОГРАМА РОЗВИТКУ OOН (ПРООН) ТА INTEL ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО РОЗУМІННЯ ТА СПІЛЬНУ РЕАЛІЗАЦІЮ ОСВІТНІХ І СОЦІАЛЬНИХ ПРОЕКТІВ В УКРАЇНІ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 19.07.2007 22:04


     Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні та Intel Юкрейн Майкроелектронікс Лімітед підписали Меморандум про розуміння та співробітництво у галузі інфомаційно-комунікаційних технологій задля сприяння розвитку потенціалу молоді та її включеності у соціальні процеси. ПРООН та Intel розвиватимуть співпрацю щодо формування та розвитку навичок необхідних молодим людям у 21-му столітті, в умовах економіки знань. Особливо для того, щоб покращити їх життеві компетентності, забезпечити їх залучення до соціальних процесів та прийняття рішень на всіх рівнях шляхом запровадження інноваційних інструментів ІТ та інформаційних ресурсів.
     Згідно з умовами Меморандуму, сторони співпрацюватимуть в організації тренінгів, фокус-груп для створення студентської веб-спільноти з обраних спільно університетів. Крім того, ПРООН та Іntel проводитимуть навчальні семінари для молодих лідерів та вчителів щодо впровадження соціальних проектів. Додатково сторони сприятимуть діалогу між поколіннями та їх взаємопорозумінню через призму проекту «Жива скарбниця спадщини поколінь» («Living Heritage Treasury»), який включає в себе створення реальних життєвих історій в середовищі Web 2.0, зібраних молодим поколінням від людей похилого віку, таким чином ці історії передаватимуть цінності, знання та накопичений досвід від старшого покоління молодшому.
     Сторони погодилися, що під кінець року вони розроблять та представлять пропозицїі для можливого спільного проекту ПРООН та Intel в галузі залучення молоді та збільшення її потенціалу в рамках існучих та майбутніх освітніх та соціальних програм і проектів з обох сторін.
     “Ми надзвичайно задоволені тим, що ПРООН та Intel вдалося знайти спільні галузі для співробітництва щоб підтримати ровиток молоді в Україні. Нам би дуже хотілося розширити доступ населення до новітніх телекомунікаційних технологій та поділитися тими необхідними знаннями та вміннями, які допоможуть молоді зкористатися новими освітніми та інформаційними можливостями” – сказав Постійний представник ПРООН та Постійний координатор ООН в Україні п. Френсіс О’Доннелл.
      В рамках підписаного Меморандуму – це перша офіційна ініціатива компанії Інтел, укладена з ПРООН в Україні.
     “Успіх в сьогоднішньому світі вимагає такої освіти, яка би грунтувалася на використанні інноваційних технологій та навичок, відповідних до вимог та реалій 21-го століття. Діючи як рушійна сила в досягненні змін у виробництві цифрових технологій, Intel посідає надзвичайно вдале місце задля того, щоб надавати допомогу урядам країн запроваджувати та поліпшувати їхні освітні та соціальні програми. Таким чином, ми допомагаємо молоді готуватися діяти та змінювати світ, в якому вони живуть. З огляду на довготривалий та вдалий досвід, який мають ПРООН та Intel в Україні, у впровадженні соціально-економічних проектів, виконання умов цього Меморандуму та наша спільна співпраця надасть нам змогу значно розширити спектр наших ініціатив в галузях освіти та соціального розвитку” – сказав п. Володимир Шаров, Голова представництва Intel в Україні під час підписання Меморандуму.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1541 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3692
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика