Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Харківська ТЕЦ-3 відключена від газопостачання за борги
Автор: Станислав Власенко      Дата: 17.07.2007 13:21


     попри значну протидію обласної влади працівники ДК «Газ України» та ВАТ «Харківміськгаз» відключили від газопостачання одного з найбільших боржників Компанії ЗАТ «Теплоцентраль-3» (м. Харків). З початку 2007 р. ТЕЦ-3 заборгувала ДК «Газ України» 32,7 млн. грн. Станом на 10 липня загальний рівень виконання ТЕЦ-3 графіку погашення накопиченої з початку 2007 р. заборгованості за газ складає 0% (у липні – 0%, у червні – 1%). Рівень оплати за газ ТЕЦ-3 у 2007 р. становить лише 51%.
     
      ДК «Газ України» неодноразово надавала доручення підприємству з газопостачання та газифікації «Харківміськгаз» на відключення ЗАТ «Теплоцентраль-3» від газпостачання. Проте через неправомірне втручання обласної влади працівники «Харківміськгаз» не мали можливості відключити підприємство-боржника від газопостачання, що постійно порушувало власні договірні зобов’язання щодо 100-відсоткової оплати за газ, продовжувало безоплатно його споживати газ та нарощувати заборгованість.
     
      Газопостачання ТЕЦ-3 буде відновлене лише після проведення 100-відсоткових розрахунків.
     
     ДК «Газ України» застерігає, що у разі подальшого порушення графіків погашення заборгованості від газопостачання будуть відключені підприємства-боржники «Харківські теплові мережі» (заборгованість з початку 2007 р. – 40,4 млн. грн., рівень розрахунків – 80%, середній рівень виконання графіка погашення заборгованості – 0%).
     
     Довідка: 293 підприємства ТКЕ взяли нас себе договірні зобов’язання (у вигляді відповідних графіків, погоджених керівництвом місцевих органів влади) погасити у між опалювальний період заборгованість перед ДК «Газ України» за спожитий у 2007 р. природний газ до початку опалювального сезону 2007-2008 рр.
     
     Заборгованість підприємств ТКЕ за спожитий у 2007 р. природний газ станом на 10 липня складає 964 млн. грн., рівень розрахунків – 75%.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1748 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3681
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика