Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

15 травня 2007 року у Міністерстві України у справах сім'ї, молоді та спорту відбулася прес-конференція з питань підготовки та проведення заходів, присвячених Дню захисту дітей в Україні.
Автор: Станислав Власенко      Дата: 17.05.2007 00:10


     У заході взяли участь Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Віктор Корж, а також Посол доброї волі ООН з ВІЛ/СНІД в Україні, Абсолютна чемпіонка світу, Європи, двократна Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, Представник Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Джеремі Хартлі, Голова Міжнародного благодійного фонду "Здоров'я поколінь" Тимофій Нагорний.
     
     Існує дві дати на рік, присвячених питанням дітей. Одна з них – 1 червня, коли традиційно наша країна разом з близько 30 країнами світу відзначатимуть Міжнародний День захисту дітей. «Але дата не найважливіше», - наголосив Міністр, - «Адже дітям потрібна увага і турбота 365 днів з року в рік. Тому 1 червня для нас з вами – це перш за все день привернення уваги до питань дитинства. День, коли усе суспільство і кожен його окремий громадянин повинен визнати свою власну відповідальність і визначити свій власний внесок у благополучну долю кожної дитини, а значить і нашого майбутнього.»
     Крім того, В.Корж більш докладно познайомив журналістів з заходами у рамках Всеукраїнської акції «Чужих дітей не буває», які з сьогоднішнього дня вже проходять по усій Україні та до яких долучилися інші міністерства а також та чимало благодійників на засадах соціального партнерства.
     
     Присутні на прес-конференції спів організатори заключних заходів Акції Т.Нагорний та Л.Подкопаєва – розказали про їх концепцію: у ході підготовки та проведення концерту організатори планують зібрати значні кошти, які будуть адресно розподілені для підтримки дитячих установ та закладів, а на самому концерті на головній сцені країни виступатимуть ведучі зірки естради разом з найталановитішими дітьми як України так і інших країн світу. Також Лілія Подкопаєва повідомила про відкриття у липні першого в Україні будинку для бездоглядних дітей та наголосила про необхідності внесення змін у законодавство щодо збільшення соціальної реклами на українському телебаченні. Джеремі Хартлі, як представник міжнародної спільноти, відзначив значні зрушення та готовність до подальшої плідної співпраці у сфері поліпшення становища дітей в Україні. У своєму виступі він також повідомив, що у світі існує ще один день – 1 грудня, присвячений саме тому, аби «достукатися до телевізійників, щоб вони активніше висвітлювали дитячі проблеми».
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 3711 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3573
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика