Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК «Газ України» звертається до громадян з проханням суворо дотримувати правил безпеки користування газовими приладами в побуті
Автор: Станислав Власенко      Дата: 17.05.2007 00:07


     ДК «Газ України» звертається до громадян з проханням суворо дотримувати правил безпеки користування газовими приладами в побуті та не допускати самовільного втручання в роботу газових систем та приладів. Компанія висловлює занепокоєння нещасними випадками при користуванні газом у побуті, причиною яких є нехтування правил безпеки користування газовими приладами. Особливо часто у таких випадках страждають діти та літні люди.
     
     Більшість нещасних випадків сталася внаслідок порушень правил користування газовими приладами, пов’язаних з неправильним відводом продуктів згоряння, самовільним втручанням у будинкові системи газопостачання, самовільним переобладнанням конструктивних елементів опалювальних пристроїв, їх самовільним підключенням, пуском природного газу тощо.
     
     Зокрема, у травні 2007 року в місті Світловодську Кіровоградської області внаслідок порушення правил безпеки при користуванні газовими приладами постраждала родина. Через самовільне встановлення газової колонки у квартирі троє людей, в тому числі двоє дітей, потрапили до лікарні, одна людина померла. Того ж місяця у місті Таврійськ у Ново-Каховського району Херсонської області вибух природного газу спричинив загибель однієї людини та госпіталізацію трьох осіб. Нещасні випадки протягом зими та весни поточного року сталися в Херсонській, Полтавській, Харківській, Сумській областях та АР Крим.
     
     Аналіз тривожної статистики свідчить про погіршення динаміки нещасних випадків протягом останнього опалювального сезону та весни 2007 року. Якщо протягом опалювального сезону 2005-2006 рр. зареєстровано 45 нещасних випадків при користуванні газовими приладами у побуті (постраждало 104 особи, в тому числі зі смертельними наслідками 65 осіб), то протягом опалювального сезону 2006-2007 рр. таких випадків зареєстровано вже 51 (постраждало – 111 осіб, з них зі смертельними наслідками 65 осіб).
     
     ДК «Газ України» закликає громадян у разі виявлення несправностей у роботі газових приладів та газових систем терміново звертатися по фахову допомогу до спеціалістів місцевих підприємств з газопостачання та газифікації.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 894 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3570
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика