Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК “Газ України” відключить 16 травня 7 найбільших ТКЕ-боржників
Автор: Станислав Власенко      Дата: 17.05.2007 00:07


     ДК “Газ України” доручила підприємствам з газопостачання та газифікації забезпечити з 16 травня повне відключення від газопостачання 7 найбільших підприємств комунальної теплоенергетики (ТКЕ).
     
     Підприємства ТКЕ, які надають послуги з гарячого водопостачання населенню та бюджетним установами у міжопалювальний період, порушили договірні зобов’язання в частині вчасної оплати спожитого природного газу та знову розпочали накопичувати мільйонні борги.
     
     Станом на 15 травня загальна сума боргу 7 підприємств ТКЕ за природний газ, спожитий з початку 2007 р., складає 202 млн. грн., що становить 17% від загальної заборгованості усіх теплокомуненерго перед ДК “Газ України”. Зокрема, комунальне підприємство “Дніпропетровські міські теплові мережі” заборгувало 61,7 млн. грн. (рівень розрахунків з початку року – 40%), Харківська “ТЕЦ-3” - 34 млн. грн., (41%), “Криворізька теплоцентраль” - 53,4 млн. грн. (45%), “Черкаситеплокомуненерго” - 10,4 млн. грн. (63%), “Білоцерківтепломережа” - 12,3 млн. грн. (67%), “Житомиртеплокомуненерго” - 14 млн. грн. (69%) і “Маріупольтепломережа” - 16,7 млн. грн., (75%).
     
     Згідно чинного законодавства, відповідальність за теплопостачання перед мешканцями перелічених міст несуть місцеві органи влади. Головами міських рад у містах, де має відбутися відключення від газопостачання підприємств ТКЕ-боржників є Куліченко І.І. (м. Дніпропетровськ), Любоненко Ю.В. (м. Кривий Ріг), Одарич С.О. (м. Черкаси), В.П.Савчук (м. Біла Церква Київської обл.), Шелудченко В.Т. (м. Житомир) і Хотлубей Ю.Ю. (м. Маріуполь Донецької обл.). Особливо критична ситуація із боргами за спожитий газ склалася у Харківській області, де голова обласної адміністрації Арсен Аваков своїми діями дестабілізує ситуацію у паливно-енергетичному секторі країни.
     
     Зважаючи на те, що через неефективну діяльність чиновників у багатьох містах України гаряче водопостачання у міжопалювальний період взагалі відсутнє, надання жителям можливості централізовано користуватися гарячою водою подається місцевою владою як власне досягнення. При цьому замовчується існування величезних боргів підприємств теплокомуненерго за спожите паливо перед ДК “Газ України”, яке призводить до періодичного відключення у цих регіонах гарячої води та в опалювальний сезон – тепла.
     
     Компанія закликає місцеві влади більш відповідально ставитися до виконання своїх обов’язків. ДК “Газ України” не виступатиме “спонсором” місцевих чиновників, які часто за рахунок державного постачальника природного газу намагаються завоювати прихильність та політичні симпатії мешканців свого регіону.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1088 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3569
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика