Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Києві відкрився перший офлайн-магазин косметики і парфумерії Makeup
Автор: Максим Дюжев      Дата: 21.11.2020 08:59


У Києві відкрився перший офлайн-магазин косметики і парфумерії Makeup      Найбільший в Україні онлайн-рітейлер косметики і парфумерії Makeup відкрив свій перший фізичний магазин у Києві, а незабаром планує запуск власного шоу-руму в Польщі.
     
     Як розповіла директор з маркетингу Makeup Любов Калюжна, перша офлайн-точка компанії розпочала роботу в столичному торгово-розважальному центрі Атмосфера.
     
     Загальна площа магазину склала близько 260 кв. м, а площа торгового залу – понад 230 кв. м.
     
     «Ми втілили концепт шоу-руму – представили ті продукти і бренди, які за нашим досвідом, клієнту перед покупкою бажано побачити і продегустувати в спокійній атмосфері. У шоу-румі представлені провідні торгові марки luxury-сегмента, нішева парфумерія, цікаві та рідкісні бренди косметики з догляду за обличчям, волоссям і тілом. У перші дні ми представили більше 4000 товарів усіх основних напрямків – парфумерія, косметика з догляду за обличчям, тілом, професійні продукти для волосся, продукти для чоловіків і аксесуари. Надалі асортимент буде оновлюватися і максимально відповідати очікуванням і побажанням наших клієнтів», – зазначила Калюжна.
     
     Інтернет-магазин Makeup, створений в 2009 році, був першопрохідцем на ринку онлайн-торгівлі косметикою і парфумерією. За останнє десятиріччя компанія стала беззаперечним лідером українського e-commerce в своєму сегменті і продовжує активно розвиватися не тільки в Україні, а й за кордоном. Навесні поточного року до складу акціонерів компанії увійшов інвестиційний фонд Horizon Capital, який придбав міноритарну частку Makeup. За даними видання AIN.UA, Horizon Capital придбав близько 18% компанії, а сума угоди склала близько $8 млн.
     
     За інформацією рітейлера, за підсумками 2019 року компанія входила в топ-20 світових онлайн-платформ в сфері косметичних засобів за обсягом трафіку: сайти Makeup відвідало понад 200 млн користувачів, а показник відвідуваності за рік зріс на 75%.
     
     На той момент Makeup вела свою діяльність у 14-ти країнах, серед яких Австрія, Болгарія, Італія, Казахстан, Молдова, Польща, Білорусь, Росія, Румунія, Словаччина, Угорщина, Україна та Чехія. При цьому онлайн-рітейлер заявляв про плани розширити бізнес на Францію, Іспанію, Португалію, Великобританію, Швейцарію, а також країни Бенілюксу і Балкан.


Автор: Максим Дюжев прочтений: 306 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 35501
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика