Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Селами Київщини проклали нові туристичні маршрути
Автор: Вячеслав Кононенко      Дата: 22.10.2020 23:05


Селами Київщини проклали нові туристичні маршрути      Створили маршрут, який популяризує цікаві туристичні місця сільської місцевості Київської області. Його запустили у рамках проєкту «Мандруй Київщиною» та підписаного меморандуму між Київською обласною державною адміністрацією та операторами мобільного зв’язку.
     
     Нещодавно цим маршрутом за участі Всеукраїнської асоціації гідів провели один з промо-турів проєкту «Мандруй Київщиною».
     
     У рамках туру учасники відвідали етно-комплекс «Українське село», де мали змогу познайомитись з хатинами з 6 різних куточків України. До будиночків можна заглянути та на власні очі побачити й відчути дух України ХІХ століття. На території комплексу є власний зоопарк, також тут можна навчитись гончарного мистецтва, випікання хліба в печі, ковальської справи та ще багато цікавого. За бажанням, можна заночувати в атмосферних «Етно-хатах».
     
     Далі відвали «Долину страусів» – найбільшу ферму страусів в Україні, що знаходиться в селі Ясногородка. Саме тут можна побачити всі види страусів та різноманітних тварин і птахів контактного зоопарку ферми. На території ферми також працює ресторан, де можна скуштувати ексклюзивні страви з м’яса страуса та продегустувати авторське фермерське вино у винному погребі.
     
     Організатори промо-туру радять відвідати Казкове село Бобриця, в якому можна пересвідчитись у тому, як спільно громадою можна збудувати село мрії. Тут впроваджуються найкращі екологічні, суспільно-корисні та економічно-життєздатні практики.
     
     Бобриця – це арт-село, публічний простір, де зануритись у мистецтво можна просто посеред вулиці. Тут можна відвідати вітамінну екскурсію теплицями екоферми Green Gold, а також кінний клуб «Аріон», породисті вихованці якого раді будуть смачним гостинцям та бажаючі зможуть спробувати покататися верхи.
     
     Варто відзначити, що маршрут розрахований на два дні.З більш детальнішою інформацією можна ознайомитись на сторінці проєкту «Find & Follow» .


Автор: Вячеслав Кононенко прочтений: 275 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 35032
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика