Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ТОП-7 цікавих місць Київщини для відвідин з дітьми
Автор: Максим Никоненков      Дата: 30.08.2020 21:31


ТОП-7 цікавих місць Київщини для відвідин з дітьми      Ще не придумали, як провести вихідні з дітьми приємно і з користю? Читайте і зберігайте цю підбірку місць поблизу Києва, які зроблять ваш вікенд незабутнім та подарують багато емоцій не лише вам, а й вашим дітям.
     
     Парк «Київська Русь»
     
     Центр культури і історії, архітектурні види якого вражають. На території можна побачити оборонну стіну, в’їзні ворота з двома вежами, місце проведення богатирських змагань, табір вікінгів, кочівників, помешкання киян XI-XII століть. Головним об’єктом комплексу є дитинець-кремль Давнього Києва, масштаби якого відтворено у справжніх розмірах. Цей музей просто неба є також зоною відпочинку, де можна влаштувати смачний перекус.
     
     Як доїхати? Обухівський район, село Копачів. Потрібно обрати дорогу через Обухів, проїхати Обухівське РУ ГУ МВД. Перед Універмагом повернути праворуч (вказівкою на Васильків), а за зупинкою «Парк» повернути ліворуч і рухатись до зупинки транспорту «Шевченково». Там повернути праворуч, виїхати на Копачів й за вказівками на дорозі приїхати в парк.
     
     Печера Геонавт
     
     Найбільша і єдина печера Київської області розташована поблизу села Ходосівка і простягається довжиною 60 метрів. Печера природного походження і сформувалась внаслідок впливу води. Природне творіння має два зали. Перший великий за розмірами і має два тунелі, переміщатися якими буде легко і вільно. Інший — менший, й діставшись до нього доведеться рухатися навприсядки. На стінах печери є барельєфи, які досліджують вчені.
     
     Як доїхати? Зі станції метро “Либідська” маршруткою №738.
     
     Добропарк
     
     Унікальна місцевість площею 300 га, де весною розквітло більше мільйона різних тюльпанів. В літній час тут цвіте лавандове поле, яке ретельно висадили вчені. Незабаром з’явиться долина гортензій, а в майбутньому розквітнуть сакури і груші. Приємним бонусом парку є можливість посадити на території дерево і отримати безстроковий безкоштовний вхід на територію.
     
     Як доїхати? З Києва в «Добропарк» можна доїхати маршрутними таксі №375, №771 і №373. На машині з Києва потрібно їхати Житомирською трасою Е40 зі Святошинського району повз сіл Чайки, Стоянка, Капітанівка, Мила, Гурівщина, Мрія, Гурівщина, Бузова, Березівка, Северинівка до села Мотижин.
     
     Бананова ферма в Рожнах
     
     Тропіки! Саме на цій фермі може скластись враження, наче ви потрапили в екзотичні ліси Африки. Кількість рослин на метр квадратний просто зашкалює. Тут вирощують не тільки банани, а й каву, інжир, ананаси, різні види мандаринів, фейхоа, лимони і навіть гранати. Загальна кількість сортів тропічних рослин перевищує 50. Господар ферми залюбки влаштує екскурсію, під час якої можна поласувати плодами і придбати дерева.
     
     Як доїхати? Броварський район, село Рожни, провулок Травневий, 70. Можна їхати поїздом. У 25 км від села є залізнична станція «Бровари». Від неї в Рожни можна добратися рейсовими автобусами. Від Києва сюди ведуть автодороги М01, Е95, Р69, Т1008, Т1034.
     
     Ферма Кійловська Асканія
     
     Ця ферма-заповідник зі всіх сторін оточена лісами. Тут мешкає понад 30 видів тварин: страуси, павичі, коні, різнопородисті свині, лебеді, дикі качки, цесарки, фазани, камерунські кози, кролики. На території панує особлива спокійна атмосфера, оскільки до цивілізації далеко. Гостям ферми пропонують покататися верхи на конях, помилуватися пейзажем та сфотографуватися з тваринами.
     
     Як доїхати? «Кійловская Асканія» розташована в невеликому поселенні Кийлів Бориспільського району на вулиці Лісова, 6. Селище розміщене неподалік Борисполя, звідки можна доїхати автобусами, таксі або власним транспортом.
     
     Забір’я
     
     Село на Київщині з чистими і прозорими озерами, свіжим повітрям і мальовничими краєвидами навколо. Ідеальне місце для сімейного відпочинку, адже тут ви можете поплавати, позасмагати, збудувати разом з дітьми піщані замки, влаштувати пікнік в альтанці поблизу соснового лісу і приготувати рибу, власноруч спійману в озері поряд.
     
     Як доїхати? Власним авто – трасою E95. Також можна від станції метро «Житомирська» доїхати до Боярки на маршрутках № 720 та 369, а звідти до с. Забір’я.
     
     Колишня садиба Хоєцьких
     
     Ця велична споруда приваблює туристів своїми архітектурними особливостями — схожа на середньовічний палац з численними клумбами квітів навколо. Всередині будівлі проведені ремонтно-реставраційні роботи, тому ви зможете без проблем погуляти і оглянути приміщення.
     
     На території садиби є міні-зоопарк з павичами та страусами, які вільно бігають на просторах двору. Якщо є бажання, можна провести час у альтанках для відпочинку чи погуляти стежками навколо території.
     
     Як доїхати? Доїхати до с.Томашівки, де розташована садиба можна автобусами із Фастова, або ж маршрутками Київ-Дідівщина від метро “Нивки”.


Автор: Максим Никоненков прочтений: 243 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 34247
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика