Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК
Автор: Станислав Власенко      Дата: 22.11.2002 10:27


     13 листопада корпоративні прапори НАК "Нафтогаз України" піднято над трьома АЗС компанії "Авакс", що стала першим партнером "Нафтогазу" з реалізації нафтопродуктів власного виробництва через мережу автозаправних станцій.
     Сучасні АЗС "Авакс" розташовані на північний захід від столиці і обслуговують населення міст-супутників Києва - Вишгорода та Бородянки. З початку листопада вони реалізують виключно нафтопродукти виробництва Шебелинського ГПЗ, що традиційно відзначаються високою якістю.
     "З виходом на роздрібний ринок нафтопродуктів ми зможемо донести традиційно високу якість Шебелинського пального до споживача, - підкреслив Сергій Хлюпін, генеральний директор ВЗП "Нафтогаз", яке координує розвиток мережі фірмових АЗС. - Адже ми будемо відповідати за якість продукції, що продається на АЗС під нашою торговою маркою".
     До кінця листопада прапори "Нафтогазу" буде піднято ще над кількома станціями у Києві та області. На другому етапі фірмові АЗС "Нафтогазу" з'являться й у інших регіонах, насамперед на Полтавщині та Харківщині. До середини 2003 року Компанія завершить перехід до реалізації нафтопродуктів Шебелинського ГПЗ виключно через фірмову мережу. Загальна кількість АЗС "Нафтогазу" перевищить 100 одиниць.
     "З відкриттям фірмових АЗС ми закінчуємо вертикальну інтеграцію "Нафтогазу України", - підкреслив голова правління Компанії Юрій Бойко. - Поява збутової мережі "Нафтогазу" на ринку нафтопродуктів стане елементом стабілізації цього ринку".
     Довідка: Голова правління "Нафтогазу України" Юрій Бойко оприлюднив наміри Компанії створити власну мережу фірмових АЗС у вересні 2002 року. Через цю мережу продаватимуться нафтопродукти Шебелинського ГПЗ, що входить до складу Управління з переробки газу та газового конденсату ДК "Укргазвидобування".
     Шебелинский ГПЗ - єдине підприємство України, що виробляє високооктанові бензини А-92, А-95 та А-98 за технологією та на обладнанні американської компанії UOP і не застосовує в процесі їх виробництва добавки та присадки, що містять свинець.
     
     За даними Прес-центру НАК "Нафтогаз України"
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2906 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 334
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика