Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Альтернатива лжи не другая ложь, другого размера и другой формы, а истина. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Ремонт мосту через Хаджибейський лиман
Автор: Петр Чигрин      Дата: 18.05.2020 20:51


Ремонт мосту через Хаджибейський лиман      Тривають активні роботи на стратегічному об’єкті, який з’єднує Одесу та Київ, – мосту через Хаджибейский лиман.
     
     Вже цього року заплановано відновити рух по правому проїзду мосту.
     
     “Раніше роботи затягувалися, але зараз завдяки спільній роботі Міністерства інфраструктури України, Укравтодору та Одеської обласної державної адміністрації роботи йдуть повним ходом. Вже цього року заплановано відновити рух по правому проїзду мосту. Для цього вже зроблено низку робіт по капітальному ремонту ділянки”, — зазначив голова ОДА Максим Куций.
     
     Також він наголосив, що Одеська ОДА у співпраці з Укртрансбезпекою та найближчим часом відбудеться підсилення контролю на габаритно-вагових комплексах, аби перевантажені фури не руйнували покриття.
     
     Міст розташований на 445 км автомобільної дороги М-05 Київ-Одеса. На початку року Уряд виділив 100 млн грн на продовження робіт з капітального ремонту мосту.
     
     Міст через Хаджибейський лиман є частиною траси М-05 Київ – Одеса, яку Укравтодор планує оновити у рамках співпраці із ЄБРР та ЄІБ. Наразі проводяться тендери на розробку технічної документації. Як і на всіх ключових об’єктах Великого будівництва – розглядається можливість влаштування на підходах до мосту системи зважування-в-русі (WiM)
     
     Заплановано встановити монолітну залізобетонну плиту по правому проїзду, а також підйом та ремонт вже існуючих прольотів мосту, після чого буде влаштовано дорожній одяг, тротуари, освітлення, перильне та бар’єрне огородження.
     
     Міст є складовою дороги міжнародного значення М-05 Київ – Одеса, яка з’єднує великі промислові, адміністративні й культурні центри України з морськими портами та зонами відпочинку на Чорноморському узбережжі, а також забезпечує міжнародні транзитні автотранспортні перевезення.
     


Автор: Петр Чигрин прочтений: 407 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 32736
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика