Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Кропивницькому презентували байдарковий туристичний маршрут
Автор: Виктор Смирнов      Дата: 23.04.2020 22:58


У Кропивницькому презентували байдарковий туристичний маршрут      У Кропивницькому група туристів-водників презентувала 10-кілометровий байдарковий маршрут для розвитку водного туризму на річці Інгул.
     
     Зазначається, що активісти поставили собі за мету: пропливти руслом від центральної частини міста до його околиць і привернути увагу до Інгулу як до річки з великим рекреаційним ресурсом.
     
     Відомо, що маршрут сплаву на байдарках розпочався від греблі на вулиці Київській і пройшов через центральну частину Кропивницького до кільцевої дороги за мікрорайоном Завадівка. Загальна протяжність становила майже 10 кілометрів. Уздовж маршруту учасники сплаву нарахували 12 мостів та місточків.
     
     “Сплав виявився нескладним, доволі доступним і проходив на контрасті. Місцеві урбаністичні пейзажі, мережа багатоповерхівок у центральній частині Кропивницького, міська метушня, доповнена звуками проїжджаючих мостами автомобілів, загнана у гранітну огорожу вода, вирізана металева огорожа вздовж русла, зарегульована греблями центральна частина Інгулу – і разючі зміни річки, яка продовжувалася за вулицею Михайлівською, де цивілізація не зачепила природне русло, багатий рослинний світ, який, хоч і межує в приватним сектором, проте, на диво, від цього не дуже зазнав змін”, – розповів ініціатор сплаву.
     
     “Цим маршрутом можна сплавлятися навіть людям без досвіду, принаймні у квітні-червні, доки дозволятиме рівень води. За певних умов місцеві водні маршрути можуть стати чудовим засобом рекреації, відпочинку для містян і способом залучення в Кропивницький туристів з інших регіонів”, – переконані організатори.
     
     В подальших планах – дослідження ще кількох водних маршрутів в межах міста.


Автор: Виктор Смирнов прочтений: 311 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 32336
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика