Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

На Херсонщині створюють мережу сенсорних туристичних кіосків
Автор: Виктор Смирнов      Дата: 06.04.2020 22:03


На Херсонщині створюють мережу сенсорних туристичних кіосків      На Херсонщині працюють над створенням мережі туристичних кіосків задля покращення обслуговування туристів.
     
     Долучитись до реалізації проєкту «Створення мережі сенсорних туристичних кіосків Херсонщини» запрошуються місцеві ради та ОТГ області. Проєкт запроваджується з метою підвищення рівня обслуговування туристичних потоків півдня України, забезпечення доступу до якісної туристичної інформації за допомогою сучасних інформаційних технологій у межах виконання програми розвитку туризму та курортів на 2019-2021 роки.
     
     Що відомо про сенсорні кіоски?
     
     Зазначається, що 2019-го ОДА придбала два сенсорних кіоски для встановлення в місцях масового перебування туристів, зокрема на території міжнародного аеропорту «Херсон» та на залізничному вокзалі в Херсоні.
     
     У вересні минулого року встановили перший сенсорний туристичний кіоск внутрішнього типу, який містить інформацію українською та англійською мовами про найпривабливіші туристичні атракції Херсонщини, місця відпочинку, оздоровлення, розміщення, об’єкти природно-заповідного фонду, театри, музеї тощо. З лютого 2020 року відповідний кіоск працює на базі єдиного туристичного порталу Херсонщини – kherson.travel, який постійно оновлюється та поповнюється новою інформацією.
     
     Наразі з АТ «Укрзалізниця» узгоджують встановлення другого сенсорного туристичного кіоску вуличного типу на території залізничного вокзалу Херсона.
     
     Передбачається, що всі наступні кіоски на території Херсонської області матимуть єдиний зовнішній вигляд, кольорову гамму й ознакування та працюватимуть на базі єдиного туристичного порталу Херсонщини, інформація на якому оновлюватиметься у спільній діяльності з місцевими громадами та представниками бізнесу.


Автор: Виктор Смирнов прочтений: 330 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 32033
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика