Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Україна посилить економічну і аграрну співпрацю з Японією
Автор: Евгений Погребняк      Дата: 19.12.2019 16:47


Україна посилить економічну і аграрну співпрацю з Японією      За результатами Восьмого спільного засідання Координаційної ради з економічного співробітництва з Японією при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Комітету ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу «Кейданрен», що відбулося 16 грудня у м. Токіо, було підписано меморандум про подальшу співпрацю.
     
     Під час засідання Японську сторону ознайомлено з макроекономічною ситуацією та покращенням інвестиційного клімату в Україні, представлено напрямки впровадження ключових реформ у контексті актуальних питань двосторонньої співпраці, у т.ч. реформ щодо поліпшення умов ведення бізнесу в Україні.
     
     Як зазначається, сторони обговорили широке коло питань у сферах, що становлять взаємний інтерес для співробітництва між Україною та Японією, зокрема, аграрній та енергетичній сферах, а також у галузях ІТ та інфраструктури.
     
     Крім того, відбувся конструктивний обмін думками між українськими урядовцями та японськими бізнесменами щодо подальшого розвитку українсько-японського співробітництва, окреслені перспективи та плани на майбутнє, реалізація яких забезпечить розвиток взаємовигідної співпраці між нашими країнами та допоможе перенести наші відносини на новий рівень.


Автор: Евгений Погребняк прочтений: 414 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 30206
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика